Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy 32éves férfi ismerkedésre zsebpénzt kap a szüleitől és ezt hangoztatja is a randin a nőnek?
Az.
De akkor gondolom nem is dolgozik. Csoda h v ki randizik az ilyennel.
Jesszus... lehet anyagiasnak nevezni, de az nekem gáz, ha egy 32 éves férfi nem tudott annyit félretenni és megkeresni, hogy a saját pénzéből tudjon meginni az adott nővel egy teát, kávét. És hogy ezt még hangoztatja is, mintha normális lenne.
Az más kérdés, hogy lehet, hogy egy hasonló cipőben járó lánynak semmi baja nem lenne belőle, de én 27 évesen jól kereső munkával rendelkezem és saját lakásom is van. Nem várok el kényszeresen ugyanolyan szintű párt, mint én (párom pl. kevesebbet keres), de ezt már nem fogadnám el.
én kértem már kölcsön testvéremtől randira, mert hó végén voltam és nem volt pénzem, de miért kell ezt tudnia a csajnak?
de ez is amúgy olyan, hogy elviszed néhány ezerből kajálni, amit a szüleidtől kaptál az gáz, azok szerint akik itt írtak.
de ha a szülők vesznek a srácnak egy autót az már egyből nem lesz gáz...
nem kell mondani honnan van...
továbbá túl anyagiasak vagytok, mikor még nem dolgoztam beszélgettünk egy lánnyal, aztán találkozóra terelődött a szó, mondom hogy én nekem nem jó mert nincs pénzem, és erre azt mondta hogy ne azon múljon akkor fizet ő csak találkozzunk.
hozzáteszem én 20as éveim elején járok, nem 32 éves vagyok, annyi idősen nem azt mondom hogy ciki, hanem furcsa inkább, bár amilyen bérek ebben az országban vannak nem csoda hogy sok embernek nincs pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!