Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek tapasztalata a Férfi Akadémiával?
Figyelt kérdés
Erről van szó:
Egyik ismerősöm javasolta, de nem bízom a srácban annyira. Valaki próbálta már? Elvileg teljesen más mint a puás dolog.
Köszi!
21/F
2016. nov. 5. 20:02
1/4 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem tűnik túl professzionálisnak. Tanácsot pedig csak attól fogadj el, akinek már megvan az amit te meg akarsz szerezni.:)
Ha tudsz angolul tudok olyan oldalt ajánlani.
2/4 anonim válasza:
Elolvastam a Randi hibák c. cikket, ott nagyon jókat írt.
3/4 anonim válasza:
Angolul vannak jobb anyagok is, többnyire ezeket fordítják le és árulják jó pénzért a hazai "randiguruk".
4/4 anonim válasza:
Én nő vagyok, elolvastam én is azt a cikket, ambivalensek az érzéseim. Egyrészt nem ír hülyeségeket a szerző. Másrészt egyik dolog se olyan, amit egy normális ember ne tudna magától. Ha ingyen van, olvasgasd, bajod nem lesz tőle, de az a gyanúm, olyan cuccokat fogsz kapni e-mailben, amit a hülye is tud magától is. Öltözz fel rendesen, ne légy bunkó, ne akard megfektetni az első randin. Komolyan, pénzt nem kér ezért a titokért...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!