Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Honnan lehet tudni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Honnan lehet tudni, hogy egy pasinak mi a "saját szintje"? Ezt többször olvastam már ezen az oldalon, de hogyan lehet ezt objektíven meghatározni?

Figyelt kérdés
Aki ebben látja a sikeres társkeresés kulcsát, annak szívesen küldök magamról képet és leírást privátban (egy apró feltétellel, de azt majd privátban), hogy elárulja nekem, milyen lány illik hozzám, vagy ahogy ti oly sokszor fogalmaztok, mi "az én szintem". Hogyan lehet ezt egyáltalán objektíven megítélni? Van az embernek egy nagyjából determinálható értéke a külső/belső tulajdonságai által és azt kell párosítani egy csajhoz? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Remélem megbíztok bennem, mert tényleg szeretnék erre magyarázatot kapni.

2016. nov. 2. 00:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rossz csaj , szép arcom van , de a testem nem olyan mint amit a mai pasik elvárnak. Ennek ellenére volt gyúrós , magára sokat adó pasim. Vége is lett mert annyira nem illett hozzám , hiszen többet cicomázott mint én. Azóta inkább a kevésbé izmos, helyes pasikkal vagyok , akikhez persze még így is vonzódom plusz a szenélyisége is jobban hozzám illő. Persze neked kell eldöntened , hogy ki illik hozzád. 20/L
2016. nov. 2. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
utolsó: miért, milyen testet várnak el a mai pasik?
2016. nov. 2. 17:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi persze..:) De a gyúrós pasik szerintem együtt járnak a kondi terembe a barátnőjükkel.
2016. nov. 2. 17:52
 14/14 anonim ***** válasza:

A konditeremben is van 40 kiló vasággyal lány, meg normális alkatú lány, meg akár egy kicsit sportosabb alkatú is, vastagabb csípővel, combokkal, kerekebb vállakkal...

Szóval a még a kondis lányok sem egy típusúak :)

2016. nov. 2. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!