Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag alatti kövér vagy nagyon alacsony férfiaknak milyen sikerei vannak társkeresőn? Legalább egy héten egy éjszaka összejön egy átlagos nővel?
Prostizz,ott lesz 1 héten több éjszakád is ha bírod pénzzel.
Társkeresőn eleve buktad a dolgot hiszen olyan választék van férfiakból hogy esélyed sincs,ahogy meglátják az adatlapod már kattintanak tovább.
Bazzmeg, ez de szánalmas...!
Adott egy átlag alatti pasi, aki még nekem sem kéne, pedig én aztán nagyon nem vagyok egy jó nő. :D
És vergődik, hogy átlagos csajt akar felszedni, társkeresőn, egy dugásra, és lehetőleg heti egyet. Legalább!
Az évente 52 nő. 52 olyan nő, aki jól néz ki, de legalább is "átlagos", és annyira tartja csak magát, hogy alámászik egy alacsony, kövér pasinak, akit társkeresőn ismert meg aznap délelőtt. :D
És remélem, azt várod, hogy ráadásul ők írjanak rád. XD
Remélem, hogy troll kérdés. :D
15: ezek szerint a genetika határozza meg azt, amikor egy pasinak nem párkapcsolatra van szüksége, csak dugni akar, és lehetőleg mindig mást, de még szép is legyen?!
Ne nevettess!
Egyébként köszönöm a jókívánságokat, épp boldog párkapcsolatban élek, és nem áll szándékomban senkit keresni a jövőben, de hát ki tudja... Nem tudhatom, meddig leszünk együtt.
Azt viszont 1000% meg tudom neked mondani, hogy soha az életben nem lesz olyan, hogy itt vergődjek, hogy hetente más fa.szt akarok a lábam közé! De ha ezt tenném, akkor elég valószínűleg te is azt gondolnád rólam, hogy "igénytelen, gusztustalan rib.anc".
Nos, én is csak ezt gondolom a kérdezőről... Nehogy azt hidd, hogy hímri.ngyó nem létezik!
12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!