Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlag alatti kövér vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag alatti kövér vagy nagyon alacsony férfiaknak milyen sikerei vannak társkeresőn? Legalább egy héten egy éjszaka összejön egy átlagos nővel?

Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Prostizz,ott lesz 1 héten több éjszakád is ha bírod pénzzel.

Társkeresőn eleve buktad a dolgot hiszen olyan választék van férfiakból hogy esélyed sincs,ahogy meglátják az adatlapod már kattintanak tovább.

2016. okt. 31. 11:57
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Bazzmeg, ez de szánalmas...!

Adott egy átlag alatti pasi, aki még nekem sem kéne, pedig én aztán nagyon nem vagyok egy jó nő. :D

És vergődik, hogy átlagos csajt akar felszedni, társkeresőn, egy dugásra, és lehetőleg heti egyet. Legalább!

Az évente 52 nő. 52 olyan nő, aki jól néz ki, de legalább is "átlagos", és annyira tartja csak magát, hogy alámászik egy alacsony, kövér pasinak, akit társkeresőn ismert meg aznap délelőtt. :D

És remélem, azt várod, hogy ráadásul ők írjanak rád. XD

Remélem, hogy troll kérdés. :D

2016. okt. 31. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk az utcába lakik egy 20 év körüli srác aki kövér, és alacsony, a barátnőimmel már 15 éves korunk óta mondogatjuk ha látjuk őt hogy egy szerencsétlen lúzer lehet, de tavaly ugyan akkor nem egyszer láttuk őt hogy lányokkal van jó viszonyba és nem egyszer láttam már én is meg más ismerőseim is hogy 2-3 hetente más lányokat puszilgat, csókolgat. Van egy közös ismerősünk aki ismeri a srácot és ő mesélte hogy a lányok semmit nem akarnak tőle, neki sosem volt párkapcsolata, de így randikon a csókig mindig eljutott, 2-3 hetente eljár bulizni akkor mindig hazavitt magával egy lányt. Bár jelenleg már 3 hónapja látom hogy kézen fogva sétál egy elég csinos lánnyal, és látszólag oda is vannak egymásért, a lány magasabb is nála, és elég csinos is. Azt sem mondhatnám hogy a srác gazdag mert átlagos munkahelye van egy gyárba, autója van de az is annyi idős mint ő, bár a házuk kívül szép, de apám mesélte hogy belül teljesen más, látszik hogy átlagos életet élnek.
2016. okt. 31. 13:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy egész élet alatt sem jöhet össze egy sem, nemhogy hetente.
2016. okt. 31. 13:03
 15/17 anonim ***** válasza:
28%
#12: Azért te is büszke lehetsz magadra, hogy ilyen véleménnyel vagy egy olyan emberről, aki abszolút nem tehet a genetikájáról és a kinézetéről. Remélem, hogy a jövőben "nem jó nőként" is hasonló sikereid lesznek társkeresés terén, mint a kérdezőnek, aki abszolút nem hibáztatható semmiben. Bár nektek kinézettől függetlenül a kisujjatokat sem kell megmozdítani, szóval adj hálát az égnek, hogy nőnek születtél.
2016. okt. 31. 13:18
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

15: ezek szerint a genetika határozza meg azt, amikor egy pasinak nem párkapcsolatra van szüksége, csak dugni akar, és lehetőleg mindig mást, de még szép is legyen?!

Ne nevettess!

Egyébként köszönöm a jókívánságokat, épp boldog párkapcsolatban élek, és nem áll szándékomban senkit keresni a jövőben, de hát ki tudja... Nem tudhatom, meddig leszünk együtt.

Azt viszont 1000% meg tudom neked mondani, hogy soha az életben nem lesz olyan, hogy itt vergődjek, hogy hetente más fa.szt akarok a lábam közé! De ha ezt tenném, akkor elég valószínűleg te is azt gondolnád rólam, hogy "igénytelen, gusztustalan rib.anc".

Nos, én is csak ezt gondolom a kérdezőről... Nehogy azt hidd, hogy hímri.ngyó nem létezik!

12 voltam.

2016. okt. 31. 14:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy szép, nagy, kerek NULLA. Tudom, hogy most megsértettelek, de jobban szeretek a valóságban élni, mint lehetetlen ígéretekkel megnyugtatni másokat.
2016. okt. 31. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!