Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írják rá egy társkereső oldalon?
Nem szoktam társkereső oldalakra járni, mert nem hiszek bennük. Azonban a minap kíváncsiságból megnéztem, hogy milyen lányok hirdetnek az egyiken.
Ennek az lett a vége, hogy kimondottan egy lány miatt regisztráltam, mert szeretnék ráírni.
Fényképet is raktam fel, de nem publikusnak állítottam be, hogy nehogy egy ismerős rám találjon :D
Mit "illik" írni egy társkereső oldalon első levélként?
Ha ennyire cikinek érzed képpel regisztrálni akkor sehogy!
Ő képes volt nyilvánosan képet feltenni, az a minimum ha komolyan gondondolod te is úgy teszel.
Na jó, nem szép dolog, de kipróbáltam az utóbbi válaszoló ötletét. Regisztráltam lányként is. Szinte még be sem fejeztem a regisztrálást, de eddig:
19 profil megtekintés
9 üzenet
16 beszélgetésre hívás
...
Jó, töröltem is a kamuprofilt.
Mióra regeltem:
60 profilmegtekintés
5 képalbum hozzáférés úgy, hogy nem is raktam fel képeket
3 privát levél
7 "flörtölne" velem
14-nek tetszem
és kb. 30 chatre hívás
Komolyan ilyen áradat zúdul a lányokra a társkeresőkön??
Illetve belenéztem néhány levélbe és chatre hívásba, amiket küldtek.
Hát, érdekes... Úgy vélem felesleges volt kipróbálni, mert akkor inkább magamtól írok.
Néhány "gyöngyszem":
-100 ezerért mennyiben vagy benne?
-kinyalnálak! mennyit kérsz?
-ilyen gyöngyszem is van ezen az oldalon, mint Te?
-szia, ma este tali?
-szia, van kedved ismerkedni? facebook? viber? (ebből kb. 10 darab)
-kényeztetnélek (nemes egyszerűséggel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!