Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 évesen nem volt még barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen nem volt még barátom, vajon lehet még rá esély?

Figyelt kérdés

Nem is úgy tűnik, hogy lesz, mert a nekem tetszők folyton pofára ejtenek.

Aztán nem is az, hogy égető szükségét érzem, hogy legyen. De kb minden barátnőm csak erről tud beszélni és szerintem sajnálnak is. Elég nyomorult érzés.

Van valaki hasonló helyzetben, vagy volt?

2016. okt. 28. 23:22
1 2
 11/13 fru_ ***** válasza:
Jaj már Kérdező, meg #8 - lesz pasitok, csak nyugi!
2016. okt. 29. 16:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még, pedig átlagosnak mondanám magam, de majdcsak egyszer összejön valami.

23L

2016. okt. 30. 00:58
 13/13 anonim válasza:
21 leszek pár hét múlva, nekem sem volt, bár én bi vagyok, a válszték tehát elvileg bővebb :) Kb. egy éve nagyon ráparáztam erre, depressziós is lettem, de aztán elkezdtem pszichológushoz járni és rájöttem, hogy hülyeség ilyesmin problémázni. Teljesen normális egyetemista lány vagyok, átlagos külsővel; a probléma inkább az lehet, hogy introvertált vagyok, és nem igazán tudom, hogy kell flörtölni, meg ilyenek. Kicsit tényleg szar érzés, mikor azt hiszed, mindenkinek van már valakije, vagy volt ennyi idősen, de amúgy ez nem igaz! És tudom, rohadt nehéz elengedni ezt a dolgot, de meg kell tanulni.
2016. okt. 31. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!