Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik azt tapasztalják, hogy nem kellenek a nőknek! Konkrétan milyen dolgokkal próbálkoztatok a változtatásért?
Nem próbáltam semmit. Sz*rból nem lehet várat építeni.
Csak várom, hogy leteljen az életem.
27F
Alap higiéniás dolgokat betartom,nem járok koszos cuccban,meg gyúrok. Ha majd akarnak valamit odajönnek bájologni ,aztán azzal az eggyel aki odajön ,elvagyok évekig ,mert kevés nő van aki nem tetszene ,szóval a lécet le kell vinni. Itt követik el a hibát sokan ,hogy olyan nőkért ácsingóznak akikért kár az idő és az energia, közben a kevésbé szép vagy kevésbé népszerű csaj alatt van a legjobb legéhesebb luk .
A lényeg hogy jól meg kell dugni őket és sokszor, ez az egy tartja meg a nőt ,no meg a sok pénz. Ha sok pénz nincs, akkor marad a szex. Eddig bevált :D
"Alap higiéniás dolgokat betartom,nem járok koszos cuccban,meg gyúrok. "
Én azt kérdeztem,miben változtál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!