Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért van az, hogy 24 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy 24 évesen ha volt is párkapcsolatom gyengébb kategóriás nőkkel jöttem össze, pedig nem érzem magam rondának?

Figyelt kérdés
Sokat is foglalkozok a külsőmmel is. Képet küldök privátba.
2016. okt. 24. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Minek jössz össze "gyengébb kategóriás" nővel, ha nem felel meg?

Te se lehetsz egy matyóhímzés, de másokat bírálsz, akikkel ráadásul együtt is voltál.

Gratulálok! Köptél egyet és aláálltál.

2016. okt. 24. 20:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor hiába való az élet, ha tényleg "torz" lennék külsőleg, s emiatt nem adatik meg a szép.
2016. okt. 24. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Fekete fenékig érő hajam,elvileg szép arcom,és nagyon jó testem van (több éve keményen dolgozom az alakomon,látszik is),de csak olyannal jövök össze,aki nem jóval alattam van,tehát nem gyengébb kategóriás.Egy jó alakú szép arcú nő átlag felett van,de vajon te is kérdező?
2016. okt. 24. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Ugyan nem tudom hogy nézel ki, (bár kíváncsi lennék), de ahogy megnyilvánulsz itt, hááát.. Sanszos, hogy a belsőd miatt nem (sem?) kellesz a jó csajoknak.
2016. okt. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!