Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes lányok miért utasítják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes lányok miért utasítják vissza az udvarias srácokat is?

Figyelt kérdés
Ha tök illedelmesen megpróbálok csajokkal ismerkedni, akkor is általában visszautasítanak. Akkor is ha nincs párjuk. Miért kell fél mondat után elhajtani a pasikat?

2016. okt. 20. 22:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
7%
Egyrészt mert udvariasak, másrészt mert nem néznek ki jól.
2016. okt. 21. 07:50
 12/26 anonim ***** válasza:
68%
Én pl elég bizalmatlan vagyok, és idegenekkel akkor sem szoktam szóba állni csak úgy az utcán, ha udvariasak. Nőkkel sem. Valami nagyon különleges, nagyon bizalomgerjesztő formában kell nekikezdened, ha akarnál valamit tőlem.
2016. okt. 21. 08:04
 13/26 anonim ***** válasza:
26%
Manapság a nők csak az értékelik, ha bunkó vagy, ha pénzes vagy, vagy úgy nézzel ki mint egy Adonisz, de ha az első kettő megvan akkor harmadik kevésbé számít. Lehetsz rendes, udvarias, segítőkész az számukra UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS. Nekik olyan kell, akik szarnak fejükre, meg agyon verik az más hmmmmmmmm igen ez már férfi, utána meg megy picsogás MIÉRT ILYEN AZ ÖSSZES FÉRFI ? MIÉRT BUNKÓ AZ ÖSSZES FÉRFI ? És a külön kedvencem MIÉRT NINCS NORMÁLIS FÉRFI (= Adonisz, pénzes, bunkó, izmos stb). És ezeket az előttem lévő nők is csak az igazamat bizonyítják. De mingyárt jönnek a nagy feminista harcosok, hogy ILYEN MILYEN IDIÓTA VAGYOK, figyeljetek én nekem nem a nőkkel van bajom, hanem a viselkedésükkel, és arról én meg nem tehetek, hogy a nők 95% lefedem ezzel! És igen is ha én oda megyek kezdeményezzek, mert hát persze nők erre is lusták. És ha normálisan közeledek felé, nem bunkó tapló módon kéne elküldeni pfff
2016. okt. 21. 08:45
 14/26 anonim ***** válasza:
76%

Kedves utolsó, képzeld eddig nekem csak normális barátaim voltak. Egyik sem volt bunkó, egyik sem szart a fejemre sőt, mindegyik szeretett és tisztelt engem.

Nyilván ez sajnos nem minden nőtársamnak adatik meg de hidd el,hogy ők sem szánt szándékkal választották a rosszat.

Egyébként meg nem értem miért példálozol itt a normális kedves fiúkkal hiszen pár sorban bebizonyítottad,hogy bizony te nem tartozol közéjük, inkább a bunkó paraszt kategóriába amit szidtál.

Szóval ne csodálkozz ha nem nagyon állnak szóba veled.

2016. okt. 21. 09:14
 15/26 anonim ***** válasza:
76%

1. Nem kevered véletlenül az udvariasságot valami mással? Nem vagy véletlenül túl körülményeskedő, esetleg túlságosan megalázkodó?

2. Nem vonzódok mindenkihez, aki udvarias, nem tudok bárkivel elképzelni párkapcsolatot, csak azért, mert udvarias, ez önmagában kevés ahhoz, hogy több legyen, de nyilvánvalóan jó pont.

2016. okt. 21. 09:41
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
Azért, mert nem jössz be nekik. Figyelj, a közhiedelemmel ellentétben még rengeteg udvarias, kedves srác létezik a földön. Most akkor a nőnek KÖTELEZŐ elmennie az elsővel, aki normálisabban hajt rá, holott a 3. srác esetleg jobb lenne neki? Fogd fel, hogy attól, hogy kedves vagy, még nem kéne magát egy lánynak összepisilnie. És ez a legcukibb "akkor is, ha nincs párjuk"... mintha az egy bűn lenne, hogy vkinek vannak igényei meg zsánere, plusz ebből még az is következik, hogy a foglaltakra is fújsz :D.
2016. okt. 21. 09:46
 17/26 anonim ***** válasza:
60%

mondj egy hétköznapi helyzetet. hogyan, hol ismerkedsz? hogy adsz lehetőséget a visszautasításra?

mert az nem ugyanaz, hogy köszi, most nem akarok veled beszélgetni, táncolni, nem kérek inni, nem akarok veled lefeküdni.

2016. okt. 21. 11:23
 18/26 anonim ***** válasza:
83%

"Egyes lányok miért utasítják vissza az udvarias srácokat is?"

az utasítják vissza aki nem jön be nekik

2016. okt. 21. 11:24
 19/26 anonim ***** válasza:
18%

15-ös Írta: "ők sem szánt szándékkal választották a rosszat"

pisztolyt nyomtak a fejükhöz?

2016. okt. 21. 11:26
 20/26 anonim ***** válasza:
79%

aqer, mindenki csak lottózik, és könnyű sok szart sokáig rejtegetni. amikor már eltelt egy kis idő, és átmentetek pár jó dolgon, akkor egyszerűen nem akarod elhinni, hogy ez ugyanaz az ember, vagy hogy 'így megváltozott.' sose lehetsz benne biztos, hogy valójában mi történik, és ha kötődsz valakihez, akkor bízni akarsz.

remélem, itt senki nem gondolja, aki sajnálja magát a sikertelensége miatt, hogy aki rossz kapcsolatban van, annak mindig minden helyzetben, a kezdetektől paraszt volt a fiúja.

2016. okt. 21. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!