Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes lányok miért utasítják vissza az udvarias srácokat is?
Kedves utolsó, képzeld eddig nekem csak normális barátaim voltak. Egyik sem volt bunkó, egyik sem szart a fejemre sőt, mindegyik szeretett és tisztelt engem.
Nyilván ez sajnos nem minden nőtársamnak adatik meg de hidd el,hogy ők sem szánt szándékkal választották a rosszat.
Egyébként meg nem értem miért példálozol itt a normális kedves fiúkkal hiszen pár sorban bebizonyítottad,hogy bizony te nem tartozol közéjük, inkább a bunkó paraszt kategóriába amit szidtál.
Szóval ne csodálkozz ha nem nagyon állnak szóba veled.
1. Nem kevered véletlenül az udvariasságot valami mással? Nem vagy véletlenül túl körülményeskedő, esetleg túlságosan megalázkodó?
2. Nem vonzódok mindenkihez, aki udvarias, nem tudok bárkivel elképzelni párkapcsolatot, csak azért, mert udvarias, ez önmagában kevés ahhoz, hogy több legyen, de nyilvánvalóan jó pont.
mondj egy hétköznapi helyzetet. hogyan, hol ismerkedsz? hogy adsz lehetőséget a visszautasításra?
mert az nem ugyanaz, hogy köszi, most nem akarok veled beszélgetni, táncolni, nem kérek inni, nem akarok veled lefeküdni.
"Egyes lányok miért utasítják vissza az udvarias srácokat is?"
az utasítják vissza aki nem jön be nekik
15-ös Írta: "ők sem szánt szándékkal választották a rosszat"
pisztolyt nyomtak a fejükhöz?
aqer, mindenki csak lottózik, és könnyű sok szart sokáig rejtegetni. amikor már eltelt egy kis idő, és átmentetek pár jó dolgon, akkor egyszerűen nem akarod elhinni, hogy ez ugyanaz az ember, vagy hogy 'így megváltozott.' sose lehetsz benne biztos, hogy valójában mi történik, és ha kötődsz valakihez, akkor bízni akarsz.
remélem, itt senki nem gondolja, aki sajnálja magát a sikertelensége miatt, hogy aki rossz kapcsolatban van, annak mindig minden helyzetben, a kezdetektől paraszt volt a fiúja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!