Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 20 évesen nem vágyok kapcsolatra?
"ugyanakkor rengeteg férfi számára egyfajta kötődést jelent"
Itt meg kell védjem a leányzót mert ez egy hülyeség.
Én is pasi vagyok ugyanaz a szoftver fut itt is.
Az a helyzet h a heteró pasik 90 %-a csak és kizárólag azért él kapcsolatban h legyen állandó szexpartnere.
Minden amit mondanak a az így szeretlek meg úgy szeretlek... csak szemfényvesztés.
Egyedül az áll mögötte h az adott lányt letudják fektetni. Ezt alátámasztandó ismerek olyan akkor 30-as nős férfit akinek évekig volt viszonya egy 20 éves lánnyal.
És abszolút nem zavarta h van felesége ennyit a pasik és az érzelmek részről.
És ha ez nem teszik akkor is így van csak nem állnak ki vele.
#12 na ácsi,ki mondta,hogy kihasználok vagy átverek bárkit is?Minden pasi,akivel vagyok,tudja,hogy nem akarok kapcsolatot,mindig korrekt vagyok és előre tisztázom a dolgokat.Nem úgy,mint sok pasi,aki eljátssza a hősszerelmest,amíg meg nem fekteti a csajt,aztán lelépnek.Amúgy az,hogy ki néz r*b*ncnak meg ki nem,abszolút nem érdekel,ez az én életem,pont.Nyugodtan nézz annak,ha jól esik.
#13-mal teljesen egyetértek,az pl én korosztályomból a pasik nagy része nemis akar kapcsolatot még hosszú évekig.Szerintem ez teljesen rendben is van,most vagyunk fiatalok,csak arra kéne figyelni,hogy senki se sérüljön ezáltal és mindenki tisztázza előre a szándékát.Így lenne fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!