Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régről, szakközépből tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régről, szakközépből tetszik egy lány, alattam járt, hogyan tudnék ráhajtani? 21F

Figyelt kérdés

Én már 3 éve elballagtam onnan, ő 2 pedig 2 éve.

Nem beszéltünk, de valahogy csak ismerősöm facebookon, jól tudom ki az.

Ma láttam egy boltban a pénztárnál, még mindig tetszik, sőt, de köszönőviszonyban sem vagyunk.

Legközelebb szólítsam le utcán, vagy facebookon írjak rá kvázi ismeretlenkét?

Nem tudok semmit kitalálni, nincs közös baráti körünk.

Nagyon lehetetlen ez a helyzet!

2016. okt. 16. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha már "járt alattad" akkor minek szednéd el?

*Misztö bín fej - if jú nó vát áj míííín*

2016. okt. 16. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Ismeretlenként utcán leszólítani szerintem nem túl nyerő, több szempontból sem, akkor már inkább írj neki facen.
2016. okt. 16. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Ráhajtani.... mintha feljáró lenne.

Érzel iránti valamit, vagy csak úgy össze akarsz vele jönni, mert jól néz ki?

2016. okt. 16. 18:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Hagyjátok már abba a szavakon való csámcsogást, igen, érzek iránta valamit, nem csak jól néz ki, szerinted miért írtam ki ezt a kérdést.

Azt nem mondanám, hogy szerelmes vagyok, inkább nagyon erős szimpátia amit érzek, vonzalommal megspékelve, nagyon szeretnék legalább egy kicsit beszélgetni vele, megismerni.

Az a baj, hogy a facebookon való ráírást gyáva dolognak tartom.

2016. okt. 16. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Mégis mit kellene éreznie iránta?? Basszus, te ha meglátsz valakit az utcán, szórakozóhelyen, akárhol, akkor egyből szerelmes leszel belé??? Pont erre való az ismerkedés. Gondolkodjatok már kicsit...

Kérdező, akkor tedd azt, amit te jónak látsz, én csak azért nem ajánlottam az utcán leszólítást, mert ki tudja, milyen pillanatában kapod el. Lehet siet valahova, vagy suli/munka után fáradt, vagy akármi. De én csak magamból indultam ki, lehet, hogy neki bejön ez a random leszólítós ismerkedés. Meg 3 év alatt egyszer láttad... mennyi az esélye, hogy a közeljövőben is összefuttok?

2016. okt. 16. 18:51
 6/7 anonim válasza:

60%-os, minkét válaszodra ment a zöld kéz, a tiedre egyedül.

Nem mondtam, hogy csak egyszer láttam, csak hogy például ma is. Szerintem van még rá esély, hogy sikerül összefutnom vele. De azért köszi a faces tanácsot is, majd meggondolom.

2016. okt. 16. 19:07
 7/7 anonim válasza:
Bocsi, a másik profilomból írtam :D
2016. okt. 16. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!