Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire komolytalanok és egyszerűek a mai lányok?
Akárhányszor komolyan és kedvesen közelednék egy lányhoz, abból általában semmi sem lesz, nem vesz komolyan, odébbáll valaki mással stb. Ha viszont eleve úgy állok valakihez, hogy ergó rib%ncként kezelem és nem veszem komolyan, máris benne van mindenben és meg is felel annak a szerepnek amivel 'felruházom' őt.
És ez nem egyedi eset, a környezetemből is szinte mindenkinek kizárólag ilyen tapasztalatai vannak a lányokkal. Most komolyan?? Ennyire nem alkalmasak vagy nyitottak a mai lányok egy komoly NORMÁLIS párkapcsolatra??? Ennyire jó nekik ha rib%ncként, nem pedig igazi nőként kezelik őket? Miért?
Édes istenem...a szegény megkeseredett férfi társadalom.
Tisztelet a kivételeknek természetesen.
Az is egy lehetséges magyarázat, hogy eddig mindenki ribizliként kezelte őket, ezt a szerepet ismerik, adott esetben tényleg ribizlik, és így nem tudnak mit kezdeni azzal a helyzettel, ami elé te állítanád őket. Az ismerős, még ha rossz is, biztonságérzettel jár, tudja, hogyan viselkedjen, tudja, mire számítson, ha eddig előtte soha nem volt senki, aki komoly szándékkal közeledett és nőként kezelte volna, akkor az ismeretlen, idegen, új érzés, bizonytalanná teszi, ami- bár a végső kifejlet és úgy általában a párkapcsolati szellemiség kellemes és jó dolog- negatív érzéseket kelt benne és azt meg ugye igyekszik kerülni. Illetve- szintén ezt a gondolatmenetet folytatva-, ha eddig minden pasitól azt látta, hogy ribizliként kezeli, ha akar tőle valamit, akkor nem veszi komolyan a te közeledésed, nem hiszi el, hogy tényleg ez történik, mert a tapasztalatai szerint van egy elképzelt forgatókönyv a fejében, hogy hogy viselkedik, miket mond az a pasi, aki érdeklődik iránta.
Hozzátenném, hogy ezek- ha ez a helyzet- nyilván nem tudatosan történnek.
Tudom miről beszélsz, mert én is tapasztaltam ezt és persze nem dugom homokba a fejemet mint sokan akik nem akarják észrevenni, hogy igen is van ez a jelenség és elég sok lánynál, nőnél.
Kifogás és indok persze van 1000, hogy szegény nők miért ilyenek, de szerintem ezzel sokaknak tele a padlás.
A nők mindig megmagyarázzák, hogy ők miért nem hibásak , szerintük ha hülyén viselkednek, inkább sajnálni kell őket és megérteni, csak, hogy a világ összes türelme nem elég hozzájuk.
Hasonló esetben ők sem türelmesek egy férfival szemben,sőt.
Sokan azzal védekeznek, hogy jaj ez általánosítás, meg nem minden nő ilyen, nyilván kivételek mindig lesznek, de az nem elhanyagolható tényező, hogy a nők többsége normálisan viselkedik vagy sem.
Pl mondhatnák a politikusok, hogy nem minden politikus lop és hazudik nem kell az általánosítás, de melyik Politikusból van több???
Mi jut eszedbe, ha meghallod, hogy politikus?
Kötve hiszem, hogy az, hogy becsületes..
Ugyan így van a nőknél is, ha egy férfi egymás után találkozik 10 komolytalan, megbízhatatlan, érdek, hazug nővel, annak ellenére, hogy ő őszinte és jó szándékkal nyitott feléjük, akkor mitől lenne pozitív véleménnyel a nőkről úgy általában?
Bekerül az elméjébe a sok negatív tapasztalat és ez a vélemény sosem egy lány után alakul ki,hanem mikor folyamatosan ilyenekbe fut bele az ember.
Tehát igenis vannak ilyen nők, még, ha sokan ezt nem akarják elismerni.
Normális nők is vannak csak őket nagyítóval kell keresni, hogy rátaláljanak a férfiak.
Figyi, más fejébe nem látok, e a saját éltem alapján azt mondhatom, ahány pasi már hazudott nekem, meg becsapott, ne csodálkozzon az, aki most ismer meg, ha nem vagyok könnyű eset:-)
Ribizli nem vagyok. De nagyon keményen meghúztam a határokat. Régen volt második meg harmadik meg századik esély. Mindig fölöslegesen. Úgyhogy most már nincs. Akinél csak a gyanú árnyéka felmerül, hogy hülyének néz, vagy csak egyszerűen 100. vagyok neki a fontossági sorrendben (hobbi, munka, gyerekek stb után), azt elküldöm a fenébe. Tekintet nélkül arra, hogy addig hogy alakult az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!