Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha a történelembe nem volt még ilyen könnyű dolgok a nőknek a társkeresésben?
Minden társkeresőn 7-8szor annyi a férfi társkereső, és ha egy szép nő beregisztrál egy társkeresőre, az már az első nap kap 1000 levelet, a csúnyácska nők meg mondjuk csak 100-at. De az is elég sok, abból a száz-ezer levélből mindenki talál magának jóképű és anyagi egzisztenciával rendelkező valódi komoly kapcsolatot kereső férfit nem? Még mielőtt azt írná valaki, hogy ezek nagy része csak szexet akar, tévedés, láttam a saját szememmel, és ezeknek kb. 5%-a akar csak szexet, a többi az mind normális párkapcsolatot.
A világtörténelemben most először a nőknek hihetetlenül egyszerű a társkeresés. Miért vannak mégis olyan nők, akik "társkeresési problémáról" panaszkodnak? Ez képtelenség, a mai világban egyszerűen lehetetlen hogy egy nőnek társkeresési gondjai legyenek. Ha csak nem azt várják, hogy a Justin Timberlake vagy a Brad Pitt vagy mit tudom én kicsoda eljöjjön és bekopogtasson a szerény kis hajlékukba, de ezt inkább vagy a Humor kategóriába, vagy az Ezotéria vagy Bulvár kategóriás kérdések.
Szerintetek sem lehet egy mai nőnek VALÓDI társkeresési problémája?
Nekem is nagyon tetszett a 7. válaszoló írása.
Kérdező: nem értek veled egyet.
A szépség sem minden, fontos katalizátor egy induló kapcsolatban, de nem üzemanyag egy párkapcsolatban.
A saját példámból kiindulva (bár társkeresőzés még nem próbáltam) a legnagyobb problémát éppen nem a külsőm okozza, sőt.
30+ felett nem érzem azt, hogy naponta kellene "elhajtanom" a hozzám valóban mentálisan és külsőre is illő férfiakat.
Ennek az oka valószínűleg a koromon túl az, hogy pl. elvált vagyok (sokaknak ez sem szimpatikus, ezt el kell fogadni, meg kell érteni, nem tetszhetünk mindenkinek) és van egy gyermekem.
Ahogyan nekem a családi állapotom szűkíti be a lehetőségeimet (nagyobb mértékben, mint ahogy pl. a külsőm, a műveltségem vagy a rendezett körülményeim esetleg megnövelnék azokat), úgy mindenkinek vannak ilyen előnyei-hátrányai, amivel nem árt tisztában lenni.
Így azt mondom, hogy mindenkinek lehetnek nehézségei, problémái a társkeresésben.
Kicsit lehet csökkenteni a kudarcélményt, ha tisztában vagyunk a helyzetünkkel és az előnyeinkkel/hátrányainkkal és meg tudjuk fogalmazni, hogy mik azok a tulajdonságok, amikben képesek és hajlandóak vagyunk kompromisszumokat kötni (pl. a másik fél lakóhelye stb.) és mik azok, amikben nem, mert egyszerűen nem fér bele az értékrendünkbe, nem vonz. Ez mindenkinél egyéni dolog, kár ebből "statisztikákat" gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!