Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban hatráltató a hobbim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban hatráltató a hobbim?

Figyelt kérdés

Egészen 6 éves korom óta gimnasztikázom és eddig 2 lánnyal randiztam, közülük az egyik szerint ez nem olyan sport, ami a férfiak körében megszokott és lehet, hogy emiatt úgymond elnőiesedek a legtöbb lány szemében. És ezt szó szerint idéztem.

20/F

2016. okt. 10. 22:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10%

Elhiszem, hogy nem ez az első sport, amire egy férfi kapcsán egy nő gondol, de hogy ez hátráltató tényező lenne, ez fura.

Engem legalábbis egyáltalán nem érdekelne.

2016. okt. 10. 23:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez olyan hülyeség.

Gimnasztikásoknak bazijó izomzata van, és elképesztően fejlettek a különböző mozgáskoordinációi. Simán fel tudnál kapni még akár egy testesebb csajt is, azt meg melyik lány ne szeretné, ha tudod emelgetni? :D

2016. okt. 11. 00:46
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

A csajok élvezik a földbe döngölni a férfiak önbecsülését, azértmertcsak. Gondolom nem kapta meg a megszokott agyonajnározást a külsejére, ezért megkaptad a magadét.

Remélem elküldted a retekbe.

2016. okt. 11. 01:54
 14/17 Fish1 ***** válasza:
100%

Szerintem nem sok ésszel volt megáldva az a nő, aki ezt mondta.

Ezen kívül, ha ezt szereted csinálni, akkor senki miatt ne add fel. Élj az álmaidnak és annak, amit szeretsz csinálni.

2016. okt. 11. 02:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Hmmm... Erről a sztoriról beugrott egy haverom, akire sokan azt mondták, hogy biztos b.u.zi, csak azért, mert balettra járt.

Aztán az egyik ilyen okoskodó srácnak mosolyogva elmesélte, hogy gondoljon bele, mit csinál ő a baletton.

Először is, összesen négyen vannak 20 helyes, vékony, formás lányra. Másrészt emelgetik és forgatják őket, ami közben néha olyan helyre is nyúlni kell, ahová az első randin még nem lehet.

Ha ő ettől bu.z.i, akkor ám legyen. :)

És azt is pontosan tudom, hogy nem volt olyan lány a csoportban, akit ne húzott volna meg év végére.

Kérdező, te most ugye nem az alapján vonsz le következtetést, hogy egy, azaz egy darab nő mondott valami hül.yeséget?!

Majd ha 20 nőből 22 mond neked ilyet, akkor lehet ezen gondolkodni, de ha egy valaki állít ilyet, az nem jelent semmit, csak azt, hogy az az egy azt se tudja, mit csinálsz, csak okoskodik.

2016. okt. 11. 07:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Nem leszel nőiesebb. :)
2016. okt. 11. 08:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Idióta aki ilyet mond. Legtöbb nőnek bejön ha bármit is sportolsz.
2016. okt. 11. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!