Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan tetszenek a csámpás nők. Ez még a normális kategóriába tartozhat?
Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 10:40
11/14 anonim válasza:
Esélyes, hogy nem az. Csekkolj pár képet, van hogy befordítják a lábfejüket, mert "azaz új szexy" kb olyan mint a kacsaszáj. Ilyen alapon a nők majd 70%-a csámpás lenne, ami valljuk be elég valószínűtlen.
12/14 homo ludensz válasza:
Ez normális hiszen én mindig az egyik rövidebb lába nőkkel szerettem volna szexelni úgy hogy téglára állítom és állva csináljuk majd a csúcson kirúgom alóla. A púpos is izgatott sokáig mert ha nem homokba fekteted billeg.
13/14 anonim válasza:
Bekaphatjátok, akiknek az a bajotok hogy valaki nem tudja mi az a csámpás szó. Én csak az Indul a bakterházból ismerem Csámpás Rozit, de akkor sem tudom ez a szó mit jelent (még huszonéves vagyok)
Meg a Harry Potterben hívnak egy macskát Csámpásnak talán?
14/14 homo ludensz válasza:
Kösz 0%-ot. Látom hogy értitek a tréfát. Az vita tárgy lehet persze hogy ki normális és ki abnormális de mint tudjuk aki SMS-tud küldeni az már értelmiségi manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!