Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl tökéletes, h igaz legyen?
Beregeltem badoora pár hete. Nemrég elkezdtem beszélgetni egy csajjal. Fotói alapján külsőre szinte hibátlan. Az üzenetváltások alapján nagyon jópofa, okos aranyos. Jó munkája is van. Szinte tökéletes nőnek tűnik. Mivel én külsőre egy átlagos férfi vagyok. Már napok óta attól félek, h van valami baja amit eltitkol. Vagy csak egy kamu reg, vagy nem is ő van a fotókon...
Túl tökéletes, h én kelljek neki. Így félek elhívni randira. Pedig már célzott rá.
26F
Ha pont attól félsz, hogy kamureg, akkor el kellene hívnod randira.
3 opció lehet akkor ha elhívod:
- Nem válaszol többet a leveledre, mert tudja, hogy zsákutca.
- Elkezd terelni, hogy miért nincs éppen ideje találkozni.
- A megbeszélt randira direktben nem megy el.
Nem nagyon ismerem a badoo-t, de ha általában nincs facebookhoz párosítva, a reg, vagy nagyon beállított képeket rak ki az illető, akkor megvan az esélye, hogy kamu. - Sőt, még annak is, hogy nem is nővel beszélsz, hanem férfival. Vannak ilyen beteg egyedek az interneten.
Es ha sokaig huzod azzal melyik reszet oldod meg a problemadnak?
A csaj csetkapcsolatot keres?
Hivd el,nezd meg es majd utana generalj problemakat ha van alapja az aggodalmadnak.
De igy az lesz a vege, h vmi tokosebb elhivja helyetted.
Először is: ne éld bele magad!! A neten sose szabad semmibe nagyon beleélni magad, mert alkotsz egy álomképet a másikról, és élőben "kidurranhat ez a lufi"
Másodszor viszont: ne félj! Igenis lehet, hogy valóban ilyen, és lehetsz piszok mázlis. Az én barátom csak velem beszélt és randizott a badooról és ennek már 5 éve... Hívd nyugodtan randira, lehetőleg semmi kötött program, legyen séta és/vagy kávé, tea, süti, bármi, és beszélgessetek. Aztán majd alakul. Ha mégsem, max lesz egy jó sztorid, a lányról, aki másnak adta ki magát! :D
Tegnap óta facen is beszélünk. Normál profil, sok kép magáról barátnőiről, sok like a képein, jó pár vicces komment részéről és ismerőseitől is.
Bár az ismerőseit nem látom.
Az a baj a netes ismerkedéssel, hogy elképzelsz valakit valamilyennek, ami aztán kiderül, hogy nem olyan. Senki nem tökéletes sem külsőre, sem belsőre.
Hívd el randizni és majd meglátjátok mi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!