Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám növelni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám növelni az önbizalmamat? 20/F

Figyelt kérdés

Sokan mondták már, hogy szerintük egyáltalán nincs semmi gond sem a külsőmmel, sem a belsőmmel, de mindezek ellenére nagyon önbizalomhiányos vagyok. Ráadásul nem sok olyan emberrel találkozom, akik úgymond megfelelnének az "elvárásaimnak", pedig nem lehetetlen dolgokról van szó.

Azt tapasztaltam eddig hogy sokan vertek már át, így kellett egy kis idő, mire újra össszeszedtem magam.

2016. szept. 26. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak eldöntöd, és ennyi. Egyszerűbb, mint gondolnád.
2016. szept. 26. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

1. kezdj önismerettel foglalkozni

2. azért önbizalom, mert nem mástól kapott dicsérettől fog növekedni, hanem a saját elért céljaidtól, attól, hogy pl. büszke vagy magadra, mert megvalósítottad magad és vágyaidat!

3. olvass a témában könyveket

4. de ha már mindenképpen a külső világtól kikuncsorgott dicséretekre vágysz, akkor pl. sportolj, kezdj el valamit csinálni amiben a többiek meg tudnak dicsérni

2016. szept. 26. 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem önbizalmat kell növelni hanem érzéketlennek kell próbálni lenni. Az utóbbi egyszerűbb, tartósabb és több haszonnal kecsegető megoldás.
2016. szept. 26. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!