Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne aszexuális férfiakkal ismerkedni? 21/l
engem is érdekel a kérdés,sajnos kevés aszexuális van :(
és nehéz őket megtalálni :(
amúgy mindenki saját maga tudja hogy hová tartozik melyik másságot,és hogy mi az amit szeretne 1 kapcsolatban és mi az amit nem...
megértelek ,mivel szintén aszexuális vagyok!
én is keresem a társam kitartóan ,de még sajnos nem találtammeg :(
nagyon nehéz megtalálni,sok sikert kívánok neked!
Remélem egyszer megtalálod a társadat! 30 aszex N
Én meg tudlak érteni. Valahol nekem is hánynom kell ettől hogy a csapból is a szex folyik... Undorító hogy egész életemben, a gimnáziumtól az egyetemen át a buszig és az utcáig mindenhol csak a szexről tudnak beszélni az emberek. Undorító hogy a szex a humor alapja, hogy nincs film szex nélkül, hogy a zenés klipek nagyrésze szexuális tartalmú, hogy sok párkapcsolat alapja a szex és ha nincs akkor már hiszti meg félrekefélés van. Ilyen módon én is elítélem ezt. Számomra mindig is az érzelmek voltak a fontosak, és úgy akartam kapcsolatot hogy nem a szex a meghatározó eleme... Sőt én ha tehetném, úgy ismerkednék egy lánnyal, hogy hosszú ideig egyáltalán nem akarnám hogy lefeküdjünk egymással. Nekem az a vágyam, hogy érzelmileg szellemileg hangolódjunk egymásra, tehát szex nélkül. Mert ha ez megtörténik és szex nélkül is együtt maradunk jóideig, akkor tényleg, azt mondom hogy igen mi köztünk olyan erős a kapcsolat hogy van keresnivalónk egymás életében. :D Szóval ja...Nem tudom én most aszexuális vagyok e, vagy sem, de nincs sok ingerenciám a szexre..
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!