Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne aszexuális férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne aszexuális férfiakkal ismerkedni? 21/l

Figyelt kérdés
2016. szept. 26. 18:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%

engem is érdekel a kérdés,sajnos kevés aszexuális van :(

és nehéz őket megtalálni :(

amúgy mindenki saját maga tudja hogy hová tartozik melyik másságot,és hogy mi az amit szeretne 1 kapcsolatban és mi az amit nem...

megértelek ,mivel szintén aszexuális vagyok!

én is keresem a társam kitartóan ,de még sajnos nem találtammeg :(

nagyon nehéz megtalálni,sok sikert kívánok neked!

Remélem egyszer megtalálod a társadat! 30 aszex N

2016. szept. 27. 06:44
 22/29 anonim ***** válasza:
7%
Jól mondta itt valaki, hogy nem érdeklődni a szex iránt és undorodni tőle, az két teljesen különböző dolog. Szerintem inkább egy jó pszichológus kéne neked, mintsem egy aszexuális pasi...
2016. szept. 27. 07:42
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Ők nem kíváncsiak rád, mert aszexuálisak.
2016. szept. 27. 18:10
 24/29 anonim ***** válasza:
Ilyesmire gondolsz? Lélekben passzol hozzád szerintem. https://www.youtube.com/watch?v=4HudrEGzSkw&feature=youtu.be..
2016. szept. 27. 21:32
 25/29 anonim ***** válasza:

Én meg tudlak érteni. Valahol nekem is hánynom kell ettől hogy a csapból is a szex folyik... Undorító hogy egész életemben, a gimnáziumtól az egyetemen át a buszig és az utcáig mindenhol csak a szexről tudnak beszélni az emberek. Undorító hogy a szex a humor alapja, hogy nincs film szex nélkül, hogy a zenés klipek nagyrésze szexuális tartalmú, hogy sok párkapcsolat alapja a szex és ha nincs akkor már hiszti meg félrekefélés van. Ilyen módon én is elítélem ezt. Számomra mindig is az érzelmek voltak a fontosak, és úgy akartam kapcsolatot hogy nem a szex a meghatározó eleme... Sőt én ha tehetném, úgy ismerkednék egy lánnyal, hogy hosszú ideig egyáltalán nem akarnám hogy lefeküdjünk egymással. Nekem az a vágyam, hogy érzelmileg szellemileg hangolódjunk egymásra, tehát szex nélkül. Mert ha ez megtörténik és szex nélkül is együtt maradunk jóideig, akkor tényleg, azt mondom hogy igen mi köztünk olyan erős a kapcsolat hogy van keresnivalónk egymás életében. :D Szóval ja...Nem tudom én most aszexuális vagyok e, vagy sem, de nincs sok ingerenciám a szexre..

25F

2016. szept. 30. 16:13
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem, utolsó, te normális vagy.
2016. szept. 30. 18:38
 27/29 anonim ***** válasza:
Ha szerinted az a normális ahogy a többség gondolkodik a szexről, akkor örülök hogy nem vagyok normális :) Köszönöm a dicséretet. :D
2016. okt. 1. 08:53
 28/29 anonim ***** válasza:
Bocsi úgy olvastam hogy "nem normális."
2016. okt. 1. 18:08
 29/29 anonim ***** válasza:
én értem a kérdezőt
2016. dec. 28. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!