Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan 35-40 körüli férfiakról (sok van), akik totál jól elvannak egyedül, nem kell nekik (tényleg nem) párkapcsolat, sokat utaznak, barátaikkal vannak és nem érdekli őket a társadalmi sztereotípiák, hogy család kell?

Figyelt kérdés
Tehát nyugisak, nem arra mennek haza, hogy az asszony rikácsol, a gyerek meg sír. Hanem kiegyensúlyozottak. Nagyon sok ilyen férfit ismerek. Talán manapság már többen is vannak ilyenek, mint házasságban élők. Vannak alkalmi kapcsolataik, nem akarnak legyökerezni. Ugyanakkor testileg, lelkileg is kiegyensúlyozottak, nincs deformitásuk.
2016. szept. 24. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na állj! Itt most keverjük a szezont a fazonnal. Az a típus akiről a kérdés szól, nem is akar társat találni, mert egyedül érzi magát komfortosan. Aki próbál párt keresni, de nem talál, az más tészta, hisz nyilván azért keres társat, mert egyedül nem boldog.
2016. szept. 24. 16:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Igazuk van. Biztos boldogabbak, mint azok a férfiak, akiket válás után kidobnak az utcára, vagy akik boldogtalan párkapcsolatban élnek és állandóan veszekednek. Persze azért nem jó egyedül lenni sokáig, az ember társas lény, barátnő azért kell szerintem.
2016. szept. 25. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Megnézném őket 10-15 év múlva ,vajon akkor is olyan boldogok lennének?
2016. szept. 29. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Miért ne lennének? A kisemmizett elvált férjeknél mindenképp.
2016. szept. 29. 14:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy kb 55%-os a válás, plusz ha azt vesszük, hogy akik ne házasodnak és ott még több ilyen van, akkor meg nem tudni, de rosszabb a dolog. Én pl a napokban olyat tudtam meg, hogy az 50 éves mérnök férj, a 44 éves vezető oktatási referens párját (több százeres fizetés és csinos is volt korához képest) megcsalta egy 35 éves félcigány nővel, sőt már terhes is az a nő, most fognak válni. Tehát manapság felborult minden.
2016. szept. 30. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!