Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szemében az átlagos férfi valóban a helyes kategória lenne?
Többször beszéltük egy lányokkal, hogy mi az átlagos, mi az átlag alatti.
Nekem van egy érzésem, hogy nincsenek tisztában az átlagos kategóriával. Teljesen sportos helyes arcú pasikra rámondták, hogy átlagos, amikor szerintem nem ezek a férfiak lepik el az utcát stb.
Azok a férfiak akik általában látni az utcákon, azokra átlag alattiakat mondanak.
Valóban ilyen lenne a nők kategorizálása..
Igen, voltak már ilyen kísérletek is, ahol a nőknek random kiválasztott férfiak képét mutatták, és a nagy többségükre azt mondták, hogy átlag alatti, átlagosnak csak keveset neveztek, átlag felettinek még kevesebbet.
Férfiaknál éppen fordítva van. Az utcán szembejövő nők többségét szépnek találom (nem számítva a kislányokat és az öregasszonyokat).
Egyébként igaz, manapság az átlagos lányok a csúnyák, a szépek átlagosak és a média által beharangozott szupermodellek a szép kategória.
Persze ez fordítva is így van egyeseknél, de azt se felejtsük el, hogy mindenkinek más tetszik.
Volt egy barátnőm, akinek csak a kockahasú magas pasik jöttek be, volt, akinek a kicsit pocakos srácok, jómagam az átlagos testalkatot preferálom.
Férfiaknál hasonló. Van, aki a ducikat, van, aki a vékonyokat, van, aki az átlagos testalkatot szereti.
Nem kell ezen túl sokat rágödni, értelmetlen.
Mi ebben a meglepő? A férfiak is azt mondják a fotómodell kinézetű nőkre, hogy átlagosak.
30/N
Attól még, hogy jó pasikat átlagosnak neveznek, nem biztos, hogy azok a nem átlagosak számukra, akik szerinted azok. Pl. volt már aki kiakadt, hogy nekem nem tetszik Brad Pitt, mert milyen nagyok lehetnek az igényeim. pedig egyáltalán nem biztos, hogy aki szerintem helyesebb, az szerinte is.
Például, ők sok nők szerint helyesek, szerintem legfeljebb átlagosak:
Ők szerintem inkább csúnyák. Brad Pittnél kockafejűbbet sose láttam. (George Michael felveszi a versenyt vele kockafejűségben.)
A pozitívan átlagos srác (értsd: önmagában nem feltétlen helyes, de nagyon vonzó a mosolya, és számomra vonzó, hogy valaki tehetséges, márpedig ő az):
Aki a kimondottan helyes kategória:
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy van itt egy pasi, aki állandóan azt bizonygatja a kérdéseiben, hogy Jason Statham és Ryan Gosling kell miden nőnek. Szerintem ők kifejezetten csúnyák, de ha csak ennyit írok, azt hiszed, hogy minimum Cristiano Ronaldo kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!