Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kezdeményezés a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kezdeményezés a férfiak dolga? Vagy vannak helyek, ahol a nők is kezdeményezhetnek?

Figyelt kérdés

Ti veletek hol történt (ha egyáltalán történt valaha) olyan, hogy nők kezdeményeztek? Nem csak úgy, hogy odajött hozzád mint egy szórólap osztogató, hanem kifejezetten azért, hogy kikezdjen veled?

Jó lenne nekem is olyan helyekre járnom mert, akkor egyből kiderülne, hogy kinek tetszek kinek nem, és megkímélhetném magam egy csomó szívástól.

2016. szept. 17. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nőként én eddig csak társaságon belül kezdeményeztem férfinál, direkt csak azért odamenni soha nem mentem oda senkihez, akit nem ismertem még korábbról. Abban viszont ennek ellenére is teljesen biztos vagyok, hogy olyan helyek ahol kollektíven csak a nők kezdeményeznek a férfiaknál, egészen biztosan nem léteznek. Leszbikus bárokban még csak-csak, de félek tőle, hogy ezzel nem igazán lennél kisegítve.
2016. szept. 17. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért kell azzal foglalkozni, hogy kinek tetszel, és kinek nem? Kit érdekel? Nem panaszkodom, volt már ilyen munkahelyen, de főleg a neten találnak meg nők ismerkedési szándékkal. Biztos érdekesnek tűnik a fejem... :D

Azért öltözök úgy ahogy, mert nekem tetszik. Azért hordom így a hajam ahogy, mert nekem tetszik. Az hogy másnak így vagy úgy tetszem-e, vagy nem tetszem, egyáltalán nem érdekel. :)

30/F

2016. szept. 17. 14:27
 3/6 Titusztitusz ***** válasza:
18%
Én világ életemben azt vallottam,hogy a kezdeményezés és az "udvarlás" valójában a nők dolgának kellenek hogy legyenek...És én ÍGY IS ÁLLTAM MINDIG A DOLOGHOZ...Azért célszerűbb az mindig,ha a nő kezdeményez,mert így akkor nem kell az embernek esetleg feleslegesen az idejét-energiáját elvesztegetni olyan nőre,aki esetleg nemis akarna aláfeküdni sohasem...De ha a nő udvarol,meg mászkál a férfi után,akkor nyilvánvaló dolog ugye az,hogy a férfi NEM FOGJA AZ IDEJÉT-ENERGIÁJÁT FECSÉRELNI azzal,hogyha helyet ad az életében egy ilyen nőnek...Mivel az BIZTOS ZSÁKMÁNY,ahogy mondani szokás...
2016. szept. 17. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Nem csak a férfiak dolga. Egy kapcsolathoz két ember kell - nem fog letörni a műkörme a nőnek, ha ő kezdeményez. Amúgyis egyenjogúság van, szóval semmi akadálya nincs.
2016. szept. 17. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

"Azért célszerűbb az mindig,ha a nő kezdeményez,mert így akkor nem kell az embernek esetleg feleslegesen az idejét-energiáját elvesztegetni olyan nőre,aki esetleg nemis akarna aláfeküdni sohasem..."

Ja,hogy mert az egésznek az a lényege,hogy megdughasd a csajt! Mekkora egy paraszt vagy!

Ilyen ember alá nem is feküdnék!

Persze a nő udvaroljon a férfinak,hogy aláfeküdhessen. Na még mit nem!

2016. szept. 17. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:

A nőknek ugyanolyan kellemetlen a kezdemémyezés, nem véletlenül hagyják ezt a férfiakra, ha csak lehet.

Múltkor egy kávézóban pont a mellettem lévő asztalnál ült 2 csaj és azon agyaltak, az egyikük milyen dumával hívja fel azt a jóképű fickót, akinek csak a száma van meg. Végül abban maradtak, hogy inkáb nem hívják fel, mert ciki. Szal a gyávapasizás is csak addig megy, amíg nekik kell felvállalni a kezdeményezéssel járó kellemetlenséget, onnantól ugyanúgy jönnek a kifogások.

2016. szept. 17. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!