Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a szerelemben?
Figyelt kérdés
Én már csak a dota 2-ben hiszek.2016. szept. 15. 20:15
11/28 anonim válasza:
Nem veszem komolyan a dolgot, mert van, akinek reménytelen ez a téma.
12/28 anonim válasza:
Igen hiszek. Voltam már szerelmes , más kérés ,hogy az illetőnél nem volt esélyem , nem is tudott róla és csak nagyon keveset beszéltünk. már nem vagyok belé szerelmes , de még mindig szeretem azt ,hogy milyen ember. A baj csak az ,hogy mivel számomra ő testesíti meg a férfi( inkább srác ,mert 20 éves) tökéletességet ezért kb. mindenkit hozzá hasonlítok. Rossz tudom , de ez van.
13/28 anonim válasza:
Hogy egy klasszikust idézzek:
"Dehogynem, hiszek... meg a rákban is."
14/28 anonim válasza:
Még az Érmelléki Kuglófemberben is jobban hiszek...
15/28 anonim válasza:
Persze, hogy hiszek, az mozgatja a világot :)
16/28 anonim válasza:
En hiszek benne. De azert nem alomvilagban elek.
17/28 anonim válasza:
Ha közelről nézem a tükörben szemeimet és hirtelen rá gondolok kitágul a pupillám. A kémiai részében azthiszem.
18/28 anonim válasza:
Mindig is hittem, függetlenül attól, hogy épp mennyire volt szerencsém benne.
Elutasító, cinikus hozzáállással amúgy szerintem nem is lehet olyan kapcsolatot "bevonzani", kialakítani (fenntartani), amiben a cinikus ember leve nem is hisz, szóval patthelyzet :D
19/28 anonim válasza:
Volt mar benne reszem, de mar eleg regen igy kezdem elveszteni a hitet..
En lot preferálom :P
20/28 anonim válasza:
Igen hiszek, pedig az elmúlt jó pár évben nem igazán volt benne szerencsém, mondhatni rohadtul nem. De igen is hiszek abban hogy megtalálom a számomra megfelelő embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!