Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen kutya típust érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kutya típust érdemes tartani, hogy elősegítse a becsajozást?

Figyelt kérdés
Ugye két verzió van, a kis 3-4 kilós fehér,barna pamacskutya azokhoz rettentő mód vonzódnak a nők,képesek rajokban odamenni bárkihez a parkban akinél van ilyen, de ez ugye nem férfias. Meg a másik verzió valami vad kinézetű igazi vasharapó agresszív eb,amitől félnek a nők,de viszont ha jól van nevelve, ez a kutya akkor lehet növeli az adott gazda elismertségét,hogy lám elbánik a fenevaddal is igazi falkavezér.

2016. szept. 13. 16:21
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Szerintem minden út járható. Vegyél kis cuki macska-kutyát és több apropó lesz beszélgetni, aztán mesélhetsz neki a kígyódról is. Ne felejts el beszámolni! :D
2016. szept. 13. 21:42
 22/34 anonim válasza:
Hónaljkutya, mindenképpen ajánlom.
2016. szept. 13. 22:00
 23/34 anonim ***** válasza:
MOPSZ
2016. szept. 13. 23:08
 24/34 anonim ***** válasza:

Szerintem tarts drótszőrű foxterriert (nőstényt).

[link]

Anyámnak ilyen van, nem nő túl nagyra, de nem is kicsi, ha sétáltatja nők/férfiak, mindenki megfordul utána.

Az én kedvencem a Japán Spitz. Valamivel értelmesebb, de nem ilyen szép a felépítése.

2016. szept. 14. 06:53
 25/34 anonim ***** válasza:

sry, a drótszősű inkább ez, nem az amit linkeltem:

[link]

2016. szept. 14. 06:54
 26/34 anonim ***** válasza:

Ha budapesti vagy, elmegyek Veled a kutyammal setalni.

Az a baj, h nem eleg eros sz elhatarozasod es nem a kutyat onmagaert akarod. Egy kutyaval jarnod kell naponta futni poraz nelkul 1-2 orat, es meg vinned kell. Ja es csak egeszseges fottkajakat adok neki, tapokat soha.

Amugy meg egy staffi jo lenne: eros, ferfias, megis vicces , jatekos. ( Ha olyan vagy Te is. Mert ugye a kutya olyan , mint a gazdi ...) De ha nem futtatsz egy terriert napi 1-2 orat, meg fog olni a flusztraltsagtol. De minimum gerincferdulesed lesz.

2016. szept. 14. 06:55
 27/34 anonim ***** válasza:
Utolsó: én tuti inkább kerülök egy staffi tulajdonost, pláne ha az hímnemű, amíg nem látom, hogy a kutyája normálisan tud viselkedni. Egy csomó pasi csak "státuszszimbólumként" tart staffit vagy hasonló "kemény" fajtát, viszont egyáltalán nem tudja megfelelően nevelni, kézben tartani. Az ilyenektől inkább menekülni kell, minden tekintetben.
2016. szept. 14. 10:11
 28/34 anonim ***** válasza:
Addig nem lesz hosszútávon sikered egy nőnél sem, míg nem önmagadat adod. Tehát ha már mindenképpen egy kutyán keresztül akarsz jellemrajzot adni magadtól, akkor olyan kutyát válassz, ami karakterét tekintve hasonlít rád. De ne olyat, amilyen lenni akarsz a nő szemében, hanem amilyen valóban vagy.
2016. okt. 20. 18:10
 29/34 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és nefürggyé' le! Az mindig hat! És rohadtul félek a kutyáktól!!! :D
2016. nov. 29. 11:24
 30/34 anonim ***** válasza:
Egy jól idomított bernáthegyi bármely nőt levesz a lábáról. :)
2016. nov. 29. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!