Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki hogy 25 évesen még nem volt kapcsolatom és szexuális kapcsolatom sem senkivel?
Vannak olyan lányok, akik valamiért nem azt váltják ki a pasikból, mint a legtöbb másik lány. Sok oka lehet ennek, de ennyiből nehéz megmondani. Nekem van egy olyan kolléganőm, aki eléggé kis gyerekes viselkedésű, szeleburdi, és bár kedves meg csinos, mégis szinte elkergeti a férfiakat ezzel a stílusával. Pedig vele akár még flörtölnek is a férfi kollégák, de szerintem komolyabban senkit nem foglalkoztat, és ha jól tudom, nincs is senkije régóta (ha egyáltalán volt neki valaha bárkije). Szóval mesélned kellene még magadról, hogy meg lehessen állapítani, mi lehet a gond. Írhatsz privátban is, ha gondolod.
Egyébként szerintem nem ciki, csak nem szokványos.
34/f
Nem ciki, miért lenne az? Rá van írva a homlokodra, vagy a helyi újságban minden vasárnap megjelenik egy cikk, hogy ezen a héten se szexeltél senkivel?
A gond és a ciki az, hogy te azt hiszed, hogy nem vagy abban vastagon sáros, hogy ez így alakult.
Barátnőm is pont ilyen mentalitással állt neki az életnek, hogy őt nem lehet megba.szni, és küzdjenek érte, ha akarnak valamit.
Randin adta az elérhetetlen, frigid aggszüzet, aki egy sikamlós, kétértelmű poén után felpattan, hogy "TE disznó" és elrohan. Mert őt ne csak ARRA használják...
Alapból volt benne egy ilyen, hogy az megalázó, ha egy nőt megdugnak, még akkor is, ha ezt így nem mondta ki.
De azért a pasiknak első randin is az volt az érzésük, hogy nem érzi jól magát, nincs a részéről vonzalom, testi vágy, és érdeklődés. Főleg, mikor érezték, hogy itt vigyázni kell, mit mond, mert besértődik.
Szóval a hölgyemény még mindig szűz, pedig már 30 éves, és még mindig úgy viselkedik, mint aki soha nem fogja engedni egy bősz kannak sem, hogy szűzi testét meggyalázza.
Esetleg kicsit tegyél már rendet a fejedben, hogy mit is akarsz tulajdonképpen. Mert ha pasit, akkor ő viszont meg akar dugni, ha nem akar megdugni, nem hív randira. Az rajtad áll, hogy ennél többet is lát benned, vagy sem. Nem kell elsőre a farkára bukni, és nem kell kéretni magad hónapokig.
Tudod, van az az arany középút...
Nekem remekül bevált, hogy első randin legfeljebb pár kósza érintés (kar, váll, derék) a megengedett, és a búcsúcsók. De azért a pasival éreztetem, hogy azért nekem sem egyszerű ellenállni, és én is alig várom, hogy ágyba keveredjünk. Így a második randi garantált, mert azt reméli, hogy akkor már biztosan lesz szex.
Akkor már több is mehet, ha kedvem van, (csók, tapi), és így tovább. Várja a folytatást, és élvezi az együtt töltött időt. Persze nem húzom az agyát a végtelenségig és én sem akarok időt pazarolni olyanra, akivel az ágyban nem passzolunk. 4-5 randi után már letesztelem. ;)
Még sosem néztek ribinek, a legtöbb pasi teper utánam, és általában több éves, tartós kapcsolatom volt eddig.
#9 akkor meg mit rinyál, hogy 25 éves korára se dugta meg senki?!
Ha ennyire zavarja, akkor dugassa meg magát az első szembejövővel.. ha meg érzelmet akar a szex mögé akkor várjon türelemmel. akár élete végéig is!
Senkinek sem jár a nagy szerelem csak azért mert nőnek vagy férfinak született.. sajnáltatás meg illúzióromboló.
ha ezzel kezdene egy nő a rendin biztos nem lenne 2. bármennyire is jönne be. Nekem is vannak problémáim, mégse rinyálok és sajnáltatom magam, meg szidom az ellenkező nemet egy noname forumon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!