Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a teendő, ha mindketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha mindketten játszmázunk az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Folyton úgy érzem, hogy nem teljesen a valóságot mutatja magáról a pasi, olyan, mintha játszaná a nagy macsót, de érzem, hogy egyébként nem ilyen. Amikor nagy lazán bevág valami dumát, akkor van, hogy zavarba jön közben, elpirul, meg néha csak napok múlva válaszol, aztán mikor megmondom neki, hogy elegem van belőle, mert egy bunkó, akkor utána persze egyből mesél egy csomót...

De amúgy én is szívatom időnként, néha beszólogatok neki, vagy váratlanul meggondolom magam. Ilyenekre gondolok.

Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? Egyébként csak szexet akar szerintem, és én is tőle. De így nehezen fogunk eljutni odáig. XD

2016. szept. 5. 11:36
 1/4 Sunshinedoll ***** válasza:
77%
Mondjuk nőjetek fel.
2016. szept. 5. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
+1 az elsőhöz. A teendő az, hogy nem játszmáztok.
2016. szept. 5. 12:36
 3/4 fru_ ***** válasza:
82%
Esetleg mélyen a szemébe nézel, az elmondod, hogy ez is egy tök jó játék, de mi volna, ha viselkednétek, mint két normális, egymás iránt érdeklődő ember?
2016. szept. 5. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mar most jatszadoztak akkor mi lesz kesobb ? Annyira nem ertem az embereket 19/f
2016. szept. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!