Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan, hogyan legyen egy nőnek önbizalma, hogy érdeklődjenek utána a férfiak, ha egyébként nem kap pozitív visszajelzést?
Kedves 9-es!
Mit kene valaszolni? Hogy nyugodtan menj a Dunanak, mert a kutyat sem fogod erdekelni szexualisan? Vannak csunya lanyok is, lodd be a szinted. Plusz igen, borzalmas kisugarzasod lehet.
Nekem sem megy a csajozas. De eszembe sem jutna igy rinyalni
@10
Oké. Akkor segíts. Adj tippeket. Ja, mit képzelek én, az öncélú oltogatás egyszerűbb, különben sincs időd rám és nem is érdekel, hogy mi van másokkal, csak jó érzés belerúgni idegenekbe még egyet.
@12
Nekem viszont eszembe jut. Kb. ez az egy örömöm van már, legalább ezt hagyjátok már meg nekem légyszi. Egyébként a Duna messze van, viszont van két másik folyónk. A fulladás elég félelmetes halál. Viszont tele van a karom vágott sebekkel és régóta érdekelne a kén-dioxid előállítása, de senki se hajlandó válaszolni. Inkább agonizáljak tovább céltalanul, mert az emberibb.
#13as: nekem pl attól van önbizalmam, hogy vannak terveim. Nem esek kétségbe, ha valami nehézségbe ütközök. Ez leginkább a munkámban, önmegvalósításomban érvényes. Ettől van önbizalmam, meg attól, hogy mindig látok valamit, ami pozitívumot jelent. Ha látok egy szép nőt az utcán pl. rá se hajtok, hisz nem lesz az enyém, de látványnak, szemlegeltetésnek kiváló.
Te milyen módszereket próbáltál az önvagdosáson kívül? Öncélú sajnáltatást esetleg? Vigaszszex az egyik ismerősöddel?
"nekem pl attól van önbizalmam, hogy vannak terveim."
Nekem is voltak: diploma, barátok, barátnő. A diplomám meglesz, de semmi nem változott. Barátaim még mindig nincsenek - mondjuk nem is kellenek, csak néha legbelül vágyok valakire, akivel kölcsönösen segíthetnénk egymást. A barátnőt meg említettem már.
"Nem esek kétségbe, ha valami nehézségbe ütközök."
Én se. Úgy vagyok mindennel, hogy majd lesz valahogy. Nem igazán érdekel már. Legrosszabb esetben beledöglök, de az meg pont, hogy a good ending lesz.
"Öncélú sajnáltatást esetleg?"
Mint írtam, nagyjából az egyetlen dolog, amiben még örömömet lelem. Igen. Ezt is csak neten csinálom természetesen, élőben azért nem röhögtetem ki magamat. Itt viszont senki nem ismer, nyugodtan fröcsöghetek arc és név nélkül. Max le leszek pontozva, aztán továbbgörget mindenki és megy tovább a dolgára.
"Vigaszszex az egyik ismerősöddel?"
Próbáltam elérni. Nem sikerült. Mondjuk elmondása szerint ő is akarná, csak mivel van barátja... ja, hopp, ne is mondjam tovább, mert akkor eljutunk oda, hogy nincs bennem erkölcs, mert megcsalásra sarkallnám az egyetlen olyan embert, akit néha a barátomnak nevezek (mondjuk sarkallni annyira nem kellene őt se, mivel csak attól az egytől fél, hogy kitudódik és elhagyja a fiúja - intermezzo vége). Mondjuk tényleg nincs bennem erkölcs, mert a magány miatti depresszióból fakadó frusztráltság és közöny kiölte.
Azért köszi, felpontoztalak, mert értékelem, hogy időt szántál rám.
Nem mondom, fura felfogásod van. Én tervek alatt nem lépcsőket értek- Számomra a diploma csak egy lépcső. Most egy saját céget alapjait csinálom. Nálam ez a terv. Nem akarok diplomás szakbarbár lenni, aki kulimunkát végez.
2: az, hogy belexarsz a dolgokba, nem praktikus....majd lesz valami, igen, nőknél ez talán beválhat. De mégsem válik.
Vigaszszexben nekem sem volt részem, ilyen célra sosem próbáltam nőt befűzni.
Szóval mik a céljaid?
@16
A céljaim? Első körben megszerezni a jogosítványt, amivel eddig csak a szenvedés volt, és már ehhez sincs kedvem. Aztán megvenni azt az öreg Volvót, amit kinéztem. Végül egy albérletbe költözni, ahol egyedül lehetek. Ezeken kívül a túlélés az egyetlen célom.
Kérdező, ott rontod el, hogy az önbizalmat másra akarod "rákenni", szóval attól teszed függővé, hogy mások ennyire dicsérnek.
Én is ilyen voltam, borzasztó helyzet, és nehéz kikerülni belőle, de lehet.
Magadnak felelj meg, ilyen egyszerű. Keress olyan hobbit, ami sikerélményt ad - akár valami kreatív dolgot, pl festés, novellaírás csak úgy magadnak, stb, akár valami sportot, amit élvezel, és érzed egy idő után, hogy fejlődsz benne. Ezek nagyon sokat dobnak az átlag hangulatodon, és csomó önbizalmat adnak. Én pl futni kezdtem, és egyre büszkébb lettem magamra, hogy már nem 5 méter után fulladok meg, hanem 10, és egyre jobban megy :D Emellett nyelvtanulásba kezdtem, mert az érdekel, és szintén könnyű sikerélményt ad annak, akinek van hozzá egy kis érzéke.
Az a lényeg, hogy találj valamit - bármit - amihez van egy pici tehetséged, amiben tudsz fejlődni, és amit élvezel. Így egyre büszkébb lehetsz magadra, és ez látszani fog.
Sokáig én is az akkori páromtól vártam, hogy adjon nekem önbizalmat, aztán mikor az önbizalomhiányom miatt véget ért a kapcsolat, mert nem bírta tovább, akkor átgondoltam az életem, és rájöttem, hogy ezt így nem lehet csinálni, nekem kell összekapnom magam. Bő egy év telt el azóta, még van mit csiszolni az önbecsülésemen, néha még picit bizonytalan vagyok, de alapjáraton már kibékültem magammal, jól érzem magam a bőrömben, így sokkal harmonikusabb az életem is úgy általában, és a kapcsolatom is a jelenlegi párommal, hiszen nem "nyaggatom", nem hisztizek, nem féltékenykedek, boldogabb vagyok.
Ne másokból akard kierőszakolni az elismerést, és ne attól tedd függővé a boldogságodat és az önbecsülésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!