Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért álmodom a szerelemről, mert magányos vagyok?
Alapvetően nem sokat gondolkodom párkapcsolatokon. Sőt, kicsit örültem is magamnak mindig is, hogy olyan remekül el tudom foglalni magam (rengeteg hobbim van). Sosem volt komoly párkapcsolatom.
A napokban rosszul érintett, hogy akivel neten ismerkedem kb. 3-4 hónapja, nem jött el meglátogatni augusztusban. Igaz, nem ígérte meg, csak azt mondta, "mindent megtesz majd". Szóba sem került.
Végül is, a kérdésre szerintem igen a válasz, de vajon ez csak akkor fog elmúlni, ha végre lesz valakim? Holott ezt erőltetni nem lehet... :/ az összes eddigi randim katasztrófa volt, és elhihetitek, 23 év alatt sokszor próbálkoztam.
23/N
Én az éjszaka azt álmodtam, hogy itt a világvége, és az egyik ügyfelemnek paradicsomból és paprikából jósoltam. :) Pedig nem vagyok boszorkány. :D
Az álmoknak ritkán van ilyen direkt jelentésük. Bizonyára a tudatalattidban ott van a dolog, hiszen ahogy írtad, hiába foglalod el magad, csak próbálkoztál többször... De az álmok nem olyanok, mint a vírus, hogyha megszűnik az oka, akkor majd elmúlik.
23 évesen nem vagy lekésve semmiről. Nekem is ennyi idősen volt először komoly párkapcsolatom. Nem leszel ettől kevésbé értékes vagy jó nő - csak ne add fel, ne süllyedj bele az önsajnálatba. :)
Nyugi, nekem sem volt még komoly kapcsolatom és múltkor azt álmodtam, hogy leültem a villamoson 1 szép lány mellé, de azzal a lendülettel sikerült is elzavarnom, mert valamiért kutyaszaros volt a papucsom és ezt érezték.
Nem kell komolyan venni az álmokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!