Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a Margitszigeten vagy bármilyen parkban, téren látok estefelé két lányt beszélgetni, érdemes odamenni hozzájuk ismerkedni?
Szerintem igen, de várom az észrevételeket, tapasztalatokat ezzel kapcsolatban, volt-e valakinek sikere ilyen módon, sikerült e így csajt felszedni és hogyan? Részletekre is kíváncsi vagyok, első sorban olyanoktól várok választ akik ezt tényleg megpróbálták.
(én már sokszor láttam így lányokat de eddig még nem mentem oda hozzájuk, csak egyszer a vonaton)
miért gáz az, ha a kettő lány közül az egyikkel meg szeretne ismerkedni? mert bántja az egodat ha nem te tetszettél meg neki, vagy mi?
én ha barátnővel is lennék, bár egyedül szoktam csak lejárni futni, akkor sem lennék elutasító. ha nagyon nem tartanám vonzónak, vagy nem lenne szimpatikus a szövege, akkor persze nem cseverésznék vele. de ha normális, akkor bár lekoptatni nem fogom a barátnőmet, de valami elérhetőséget megadnék neki. márcsak azért is, mert én nem mernék odamenni senkihez, hogy leszólítsam, szóval ha ő odamer jönni hozzám, és szimpatikus is, akkor miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!