Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kovátsi János kérdése:

Ha a Margitszigeten vagy bármilyen parkban, téren látok estefelé két lányt beszélgetni, érdemes odamenni hozzájuk ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szerintem igen, de várom az észrevételeket, tapasztalatokat ezzel kapcsolatban, volt-e valakinek sikere ilyen módon, sikerült e így csajt felszedni és hogyan? Részletekre is kíváncsi vagyok, első sorban olyanoktól várok választ akik ezt tényleg megpróbálták.

(én már sokszor láttam így lányokat de eddig még nem mentem oda hozzájuk, csak egyszer a vonaton)

2016. szept. 2. 10:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Egyetértek azzal, hogy ha jól nézel ki, akkor érdemes.
2016. szept. 2. 13:10
 12/16 anonim ***** válasza:
35%

miért gáz az, ha a kettő lány közül az egyikkel meg szeretne ismerkedni? mert bántja az egodat ha nem te tetszettél meg neki, vagy mi?

én ha barátnővel is lennék, bár egyedül szoktam csak lejárni futni, akkor sem lennék elutasító. ha nagyon nem tartanám vonzónak, vagy nem lenne szimpatikus a szövege, akkor persze nem cseverésznék vele. de ha normális, akkor bár lekoptatni nem fogom a barátnőmet, de valami elérhetőséget megadnék neki. márcsak azért is, mert én nem mernék odamenni senkihez, hogy leszólítsam, szóval ha ő odamer jönni hozzám, és szimpatikus is, akkor miért ne.

2016. szept. 2. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon pro-nak kell lenni csajozásban és kb szuper kinézetünek , hogy sikerüljön. Az ilyen lánykupacok bevédik egymást és minimális az esély hogy egyiket le tudod választani. Leginkább kiröhögnek és elküldenek,vagy ha az egyik hajlana is rá ,a másik leolt.
2016. szept. 3. 11:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak: node akkor hova menjek? Mivel hogy a mai világban a csökkenő közbiztonság és a sok kcsög fszfej miatt a lányok egyre kevésbé mernek egyedül mászkálni, ücsörögni nyilvános helyeken, hanem inkább vagy a pasijukkal vagy más lányokkal mennek. Az előbbi az én szempontomból érhető módon eleve érdektelen, az marad az utóbbi, de ezek szerint akkor az sem járható.
2016. szept. 7. 13:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Vagy tudsz rá valamit, hogy ha nem vagyok annyira nagyon pro, akkor mit lehet csinálni?
2016. szept. 7. 13:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Netes ismerkedés,kifejezetten társkeresős rendezvények,szervezett túrákon ki lehet szúrni egyedül indulókat,meg aztán lehet sokszor látni egyedül is lányokat üldögélni parkban, tömegközlekedésen kvzókban, de rengeteg sétáltat kutyát is egyedül és megy futni parkba.
2016. szept. 7. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!