Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intelligens és művelt férfiak! Elvárjátok, hogy a barátnő (jelölt) legalább akkora tudással rendelkezzen, mint ti?
Figyelt kérdés
Csak akkor kezdetek vele, ha minimum annyira értelmes és tájékozott, mint ti? Vagy elég, ha lehet vele beszélgetni és azért nem egyszerű, mint a faék, meg nagyjából rendben van az alapvető dolgokkal?
És mit szóltok, ha eszesebb?
2016. aug. 28. 22:09
11/26 anonim válasza:
Hát az a legjobb amikor egy szinten vagyunk, de valószínű már sosem fogok ilyen lányt találni :D a végzettség engem nem érdekel, nem ezen múlik hogy művelt-e vagy sem
12/26 A kérdező kommentje:
# 8
Tud összefüggésekben gondolkodni. Logikusan. Átlátja a dolgokat és elismeri, ha nincs igaza.
Aztán én még az érzelmi intelligenciát is sokra tartom.Ha nem többre...
2016. aug. 28. 22:22
13/26 anonim válasza:
Azt szeretem ha tájékozott és van véleménye a dolgokról.Legyen humora és értékelje az enyémet.Ennyi bőven elég.
14/26 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit túlaggódom ezt a dolgot...
2016. aug. 28. 22:30
15/26 anonim válasza:
Nem kell, hogy mindenben penge legyen, mert én sem vagyok az széles látóköröm és tájékozottságom ellenére, de esszenciális, hogy jókat tudjak vele beszélgetni mindenről az életben. Nem a tudás a legfontosabb, hanem a nyitottság, érdeklődés, kíváncsiság.
17/26 anonim válasza:
Nem várom el, hogy olyan kivételesen intelligens legyen, mint én (meg szerény), de azt azért szeretném, ha az átlagnál legalább egy picit több sütnivalója lenne. Meg igazából az számít, ahogy kezeli a problémákat. Ha hatékony, meg lehet vele tervezni, megoldani dolgokat, akkor oké. Ez ritkább, mint hinné az ember.
18/26 A kérdező kommentje:
Ha valamit rosszul tudok, utána 1-2 napig ég a fejem, ha rágondolok.
2016. aug. 28. 22:34
19/26 anonim válasza:
#18: Azt hiszed, az emberek két lábon járó enciklopédiák? Nincs értelme annak, hogy emiatt égj. Amiben te vagy jobb, jártasabb, abban a másik sík hülye. Ennyi.
20/26 anonim válasza:
Azért nem kell túlzásba vinni az aggódást, de ha már képes vagy arra, hogy a tényeket ne a fantáziád által próbáld kitalálni, és igaznak hinni bármiféle alap nélkül, hanem ha felismered, ha valamit nem tudsz, és utánanézel, akkor már intelligensebb vagy, mint az emberek nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!