Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz az hogy lehetsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az hogy lehetsz bármilyen ronda alacsony kövér és szegény, ha jó a dumád és vicces, kedves, figyelmes vagy könnyen lesz átlagos barátnőd?

Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy könnyen, az sztem azért túlzás. De esélyed van rá, és nem ilyen hangyafingnyi mértékűen minimális. Plusz az sem mindegy, milyen értelemben vagy ronda... most mondjuk egy elég sarkított példát, egy arcon elefantiázisban szenvedő embernek baromi nehéz lesz... de sztem sokan, akik itt rondának mondják magukat, azért nem ez a kategória. Amúgy tök sok kép, amit ide belinkelnek mint ronda srácot, olyan, hogyha már egy kicsit többet adna magára, ápoltabb lenne, már min. átlag alsó kategória lenne objektíven is (nekem is volt ilyen ismerősöm... nyavalygott... mondtuk neki, hogy pl. azon változtathatna, hogy nem áll neki jól a frizurája és nem is előnyös, mert hosszú, könnyen zsírosodik, ő meg nem mossa rendszeresen a haját... erre a válasz: de hát nekem így tetszik, samponozni meg nincs időm és kedvem sem 2naponta... hát oké... meg hogy oké, hogy neki tetszik a tíz éve kinőtt kibolyhosodott polárpulcsija, meg megszokta, de ezzel is rontja a saját esélyeit).
2016. aug. 29. 13:08
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Olyan nincs hogy nem számít a külső és elég egy jó duma. Szerintem ez max egy ronda barátnőhöz elég. Persze ha a jó dumád mellé van sok pénzed az már más tészta, akkor kaphatsz buta de szép lányt is.
2016. aug. 29. 13:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Önbizalom, igen, ha valakit egész kis srác, 12-13 éves korától csesztetnek a lány osztálytársai,vagy lányok a suliból,hogy milyen ronda, közép iskolában ez esetleg folytatódik,akkor annak aztán lesz önbizalma, ezek tényleg csupa olyan dolgok,amik fejlesztik az ember önbizalmát. Önbizalomhoz is kell azért egy kellő "löket". A nyakam rá,hogy akik jönnek ezzel az önbizalom szöveggel, azokat b..ogatták volna,hogy milyen ronda, csak nagyon kis %-nak lenne önbizalma.
2016. aug. 29. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!