Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se érnek már semmi az online társkeresők? A való életben viszont sok munka meleltt már nehéz a hölgyekkel ismerkedni. Lentebb bővebben.
Társkeresők nagy részén, nem válaszolnak vissza akkor se ha nekik szóló személyesebb kérdéseket és leírást küldök.
Eleve sok a kamu profil, és a pénzlehúzás. (Üzenetenként kell néhol 1500 ft-okat fiztni, pedig a pénz nem lenne akadály volt ahova befizettem 1-2 hónapra tesztelésre egy barátom tanácsára...) S azok is fel tudnak húzni, akik Coelho idézetekkel vannak tele, meg hogy mindenkinek adnak esélyt, de közben pedig válaszra se méltatnak... A városban, pedig délidőben vagy 16 óra után, alig vannak kint velem egykorú vagy fiatalabb lányok inkább túl fiatalok max, akik még nincsnek most suliban. Ahol tudnék ismerkedni ott pedig nyomor tömeg van buszon villamoson, téren stb. Ott nehezebb főleg hogy nem vagyok egy Ronaldo igaz Quasimodo se. NÁlatok is ez a helyzet? Hogy lehtene ezt megoldani? Jó lenne már egy hosszú, komoly kapcsolat. 29F
Kérdező, az utolsó hozzászólásod alapján úgy látom, hogy már a biztos sikertelenség útjára léptél, úgyhogy megkapod, amire vágysz:
Igen, a nőknek ma már csak a menő bunkók és a metroszexuális hülyegyerekek kellenek, az olyan igazi férfiak, mint te, viszont nem. Mindenért a nők a hibásak. Főleg a te egyéni sikertelenségeidért.
Panaszkodással, önsajnálattal és a kifogások keresésével nem jutsz előre az élet semelyik területén. Miért a társkeresés lenne kivétel? Bele kell fektetni az energiát. Nehéz? Persze, néha az. Mondta bárki, hogy könnyű lesz?
Azzal meg ne gyere, hogy milyen volt tíz éve, meg milyen külföldön, mert ugyanolyan volt, mint most. Csak tíz éve talán még nem nézted annyit a köldöködet, mint most.
Hölgyeknek szólítod a nőket élőben is?
Nekem ezt mondhatod átéltem a munka területén pár éve, de sikeresen teljesítettem. ha nem is keresek 500 ezret most se. Én egyéni helyi tapasztalatokat mondtam. (Szeged, Pécs, Baja)
Nem nem szólítom hölgyeknek hidd el. Csak most itt írtam ironikusan azokra akikről meséltem.
A viselkedésük nem volt hölgyies...
Én továbbra is dolgozok a társkeresésen, szóval én nem vettem magamra amit mondtál, csak kijött belőlem ennyi dolog után a mai kérdés.
Megtudhatom egyékbént hány éves vagy? HOl élsz? S mik a tapasztalataid egyénileg. Mert amit írtál az alap. (Sok munka vele és a jól öltözöttség, sport stb)
Oh értelek, de még itthon ismerted meg párodat? S sima leszólítással ezek szerint? :) Vagy bulin? Én már régen se szerettem bulin (főleg a mai 'bulikon') vagy moziban színházban ismerkedni. (Max ha szünet volt pl Színházban, koncertteremben)
Jól is teszed, sokan egy idő után elangosolódnak (nyelvileg) és egyre kevésbé tudnak magyarul. Ha kint élsz gyakrolni és nem elfelejteni kell ezt is sajnos. Hiszen nagyrészt az angol megy egész nap. Akik így tesznek hogy továbbra is viszik tovább a magyar beszélgetéseket stb neten is fórumokon azok nem feledik el. Már volt egy ismerősöm, aki már nehézkesen beszél mikor hazatér Londonból.
Semmit nem érnek, Kérdező. Ahogy írni szokták, húspiac az egész. A fizetős társkeresők meg átverések, szánalom hogy az emberek magányát forintosítják.
Ezenkívül rengeteg társkeresőn a fotósoppolt, retusált,vagy csak simán a netről lecsórt kép. Találkoztam már olyan lánnyal, akinek a fotóján bazinagy SHUTTERSTOCK felirat húzódott keresztbe. Mikor rákérdeztem, hogy a Shutterstock a vezeték- vagy a keresztneve-e, ott is vakarózott ahol nem viszketett...
Azonfelül a nők döntő többsége a jóképűbb/gazdagabb pasasoknak ír vissza. Annak az esélye, hogy normális nőt találj...kb mint a lottóötösé.
Most írtam FB-n egy lánynak elvileg látta, de még ő se válaszolt, pedig nagyon személyeset, misztikusat írtam neki. Tudok már előre róla 1-2 fix dolgot. Hát remélem legalább válaszol. Sok közös van bennünk. Egy általánosba jártunk csak 6 év különbséggel. Imádjuk az állatokat stb.
Tehát próbáltam olyat írni ami felvezeti a dolgokat és neki szól konkrétan. Nem általános maszlag. De lehet itt is hiába. :( Nekem ez a bajom hogy még egy válasz sincs az esetek 80 90%-ban. Most ha valaki alpári stílusban írj nem jössz ...ni meg ilyenek akkor érthető de ez nem az az eset. Egyébként ő is társkeresőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!