Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordult már, hogy pokolian vágytatok egy társra, de közben meg mégsem tudtatok belekezdeni egy kapcsolatba?
... hogy szinte bele őrűltök a magányba. De valahogy egy kapcsolatba nem tudtok, akartok, mertek, ' nem lehet' belevágni..!
.. Egyrészt, folytogat a magány.. !! Másrészt, félek, hogy elszalasztok valami/ valaki fontosat!!
De egyszerűen úgy érzem, hogy nem vagyok kapcsolat képes!! ( Több okból ) !!
7 év depresszió alatt így voltam vele, hogy féltem a csalódástól, nem mertem kapcsolatot kezdeni, de közben nagyon is vágytam rá...
23F
Hasonlóképpen vagyok....jelentkező is lenne rá. De valamiért nem érzem magam elég jónak hozzá Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy mivel most rengeteg dolgot le kell zárnom az életemben...családi problémák. Jobb is, hogy nincs. Mégis iszonyatosan vágyok valakire. Csak párkapcsolatban valahogy mindig a *rosszfiúkat* is fogtam ki. Nem voltam valami tudatos és így elég szar visszagondolni rá, hogy mennyire idióta voltam. De előbb helyre jövök most. Talán jobb is így, hogy nincs senkim. Majd a következő kapcsolatomnál ....talán más lesz :)
A lényeg, hogy sok sok sok sok kitartás kell ehhez.
23N
Én is így érzek most. Pár hónapja szakítottam a barátnőmmel és azóta nem is merek párt keresni, mert félek, hogy nem felelnék meg senkinek, ugyanakkor nagyon magányos vagyok, nincs senkim.
22/F
Én is szintén.
Annyit bántottak már, nem akarom újra átélni. :/
Azon kívül, hogy a nap 16 órájában gondolkozok, hogy kell valaki.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!