Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi tényleg nem akar gyereket és csak a nők erőszakolják ki, hogy legyen gyerek?
Hát azért szerintem ez erős túlzás.
Én lány vagyok és eszem ágában nincs szülni, nem akarok gyereket egyáltalán. Viszont azok a nők süllyedjenek a föld alá, akik képesek ilyennel trükközni, hogy "véletlen", picikét szándékosan teherbe ejtik magukat. (jajj elfelejtettem beszedni, jajj hát kilyukadt a gumi blabla)
Komolyan mondom, hogy ez gusztustalan. Ha a férfi nem akar, a nő meg igen, akkor keresni kell másik partnert, akivel közösek az elképzelések, nem pedig megpróbálkozni egy gyerekkel magunkhoz láncolni a férfit. Szóval részvétem, akik ilyen csapdába esnek, nagyon gáz, hogy vannak ilyen alja emberek.
Lehet benne valami, van a felvetésben igazság. Én végigkérdeztem a 10 legközelebbi haveromat, és mind a 10 kapásból rávágta, hogy úgy hiányzik neki egy gyerek, mint egy púp a hátára. Ez elég sokat elmond.
(és igen, nekem se kéne gyerek, még mit nem!)
szerintem az a legfontosabb, hogy a pár véleménye egyezzen ebben az alapvető dologban. vagy mindketten akarjanak, vagy egyik se akarjon.
én már huszonéves koromban is tudtam, hogy csak olyan lányt fogok feleségül venni, aki akar gyereket, mert én is akarok.
volt több barátnőm is, volt, aki akart gyereket, volt, aki nem, de azokat a csajokat nem akartam elvenni.
aztán volt egy lány, akire azt hittem, hogy ő a nagy Ő, de nem akart gyereket. amikor ezt több alkalommal tisztáztuk, akkor szakítottam vele, mert úgy láttam, hogy nem tudunk továbblépni a kapcsolatban. elégg megviselt a dolog, de utólag már látom, hogy helyesen döntöttem, hogy szakítottam.
Most a feleségem a második kissácot várja, és mindketten nagyon boldogok vagyunk. 38/F
'csak a nők erőszakolják ki, hogy legyen gyerek?'
CSAK azok a bizonyos nők akarnak mindenáron gyereket:
1.Gyerekre hivatkozva, soha életben ne kelljen dolgozni.
2.Gyerekve hivatkozva,tudjon élősködni férfin.
3.Gyerekve hivatkozva ,tudjon sajnáltatni magát.
4.Gyerekve hivatkozva , tudjon x ,y előnyhöz jutni.
Hát azért szerintem ez erős túlzás.
Én lány vagyok és eszem ágában nincs szülni, nem akarok gyereket egyáltalán. Viszont azok a nők süllyedjenek a föld alá, akik képesek ilyennel trükközni, hogy "véletlen", picikét szándékosan teherbe ejtik magukat. (jajj elfelejtettem beszedni, jajj hát kilyukadt a gumi blabla)
"Komolyan mondom, hogy ez gusztustalan. Ha a férfi nem akar, a nő meg igen, akkor keresni kell másik partnert, akivel közösek az elképzelések, nem pedig megpróbálkozni egy gyerekkel magunkhoz láncolni a férfit. Szóval részvétem, akik ilyen csapdába esnek, nagyon gáz, hogy vannak ilyen alja emberek."
Oh! Azok a "véletlenül" terhes lettem story. :-)
Nekem szerencsém van, én is meg a barátom is sok gyereket szeretnénk, de mindkettőnknek fontos hogy biztonságos környezetben teremtsünk családot (van hol laknunk, van rá pénzünk), ezért várunk amíg úgy nem érezzük.
A kérdésre a válasz, szerintem ha egy ember őszintén szerelmes lesz a másikba akkor előbb-utóbb vágyni fog rá, hogy együtt alkossanak meg egy családot gyerkőcökkel, kertes házzal, kutyával. :)
11-es nagyon tetszik amit írtál :) Igazad is van.
Ha tudnák a férfiak, hogy milyen trükköket vetnek be egyes nők jobban vigyáznának. A fogamzásgátló "elfelejtése" az semmi, volt már aki szex után a kidobott használt óvszerből "ejtette magát" teherbe. Nem is azért, hogy magukhoz láncolják a férfit, hanem mert egyszerűen gyereket akarnak, és az a szerencsétlen meg fizethet.
Legbiztonságosabb a vazektómia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!