Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklődnek irántam a lányok?
Figyelt kérdés
pedig kedves aranyos vicces vagyok !!! de egy lányt sem érdeklem ezt úgy értem hogy nincs önbizalom hiányom és helyesnek is tartom magam ! DE ha igazán tetszik nekem valaki akkor szimplán vissza hozódó leszek ez miért van ? S.O.S
Többször is volt olyan helyzet hogy nagyon Tetszett nekem egy lány De nem mertem oda menni és le fagytam De miért teljesen össze vagyok zavarodva előre is köszönöm a válaszokat a komoly választ
2016. aug. 20. 00:07
1/7 anonim válasza:
mert önbizalomhiányod van csak nem ismered el
2/7 anonim válasza:
A sajátomat tudom. Mer' ronda vagyok, mint a rászáradt hányás, a másik meg az öniróniával vegyített önbizalomhiányom.
3/7 anonim válasza:
Valamiért félsz attól, hogy visszautasítanak. Az, hogy külsőleg helyesnek tartod magad, még nem biztosítja az önbizalmad. Meg kell tudnod, mi miatt gondolod úgy, hogy visszautasítanának. Ha az megvan könnyebb lesz.
4/7 anonim válasza:
Irántam pl. azért nem mert ronda vagyok,és nincs fölösleges nemzetibankom se.
5/7 anonim válasza:
Ha magadnak tetszel, az még nem biztos hogy többség csajnak is, és ez zavar be nálad, mivel magaddal megvagy elégedve de a lányokról nem tudod hogy mit gondolnak rólad. Azért vagy zavart és azért hátrálst meg, mert nem átnéznek rajtad mint az üvegen és a tudatalattidban
6/7 anonim válasza:
-és érzed hogy nem jössz be a nőknek, mivel magadnak tetszel, így nem tudod hova tegyed a dolgot. leegyszerűsítve, átlagos vagy, és nem vonzódnak hozzád és nem adnak zöld utad neked a kezdeményezéshez.
7/7 A kérdező kommentje:
igazából már sokszor csalótam ! !
és honnan tudom hogy helyes vagyok sokan mondták de valamiért nem jön össze :( köszönöm a segítséget mindeninek ment a zöld
2016. aug. 22. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!