Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mégis csak akar tőlem valamit a srác, vagy csak képzelődöm?
Figyelt kérdés
Randizgattunk egy sráccal a múltkorában, de csóknál több nem történt, és azt mondta, hogy nem szeretne velem komoly kapcsolatot. De valahogy azóta is beszélünk... Nem igazán értem én sem, de jó vele beszélgetni, nagyon intelligens pasi.
Aztán közben nekem alakult a dolog egy másik sráccal, erről ő is tudott, meg meséltem is neki a fiúról, de végül rosszul végződött, ez most bonyolult. Viszont ezután a srác egyből lelkesebb lett hirtelen, tök hamar válaszol, nagyon kedveseket ír, stb.
Mi ez most hirtelen?
Egyébként komoly kapcsolatot keres ő is, szóval nem szexben reménykedik.
2016. aug. 17. 13:20
22/22 A kérdező kommentje:
Barátkozni akart a srác, de nekem nem igazán ment a dolog, mert ahhoz túlságosan tetszett.
2016. dec. 27. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!