Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 40 éves létemre elpirultam a. Tesco pénztáros kék szemeitől aki kb 16-18 éves és azt mondta még is engem választottál? Elég fiatalos vagyok 30-35 nek nézek ki
Figyelt kérdés
A srác bejön úgy volt hogy rövid sorba akartam állni de mindenhol kb 4 ember volt elmentem előtte de láttam máshol is sokan vannak így inkább visszamentem és beálltam oda. És csak felfigyelt rám ha ezt megjegyezte én meg elpirultam mint egy tini. És ráadásul bugyikat vettem mert le volt árazva 12 db bugyikat és úgy mosolygott meg élelmiszert. Ha visszamegyek naponta és mindig hozzáállok be lehet valami? Odacsusztassam a szamom?2016. aug. 15. 22:43
12/20 anonim válasza:
"Férjem van meg 2 gyerekem"
Milyen érzés gerinc nélkül élni?
13/20 anonim válasza:
En nemhogy nem agyalnek ezen ferjezett asszonykent, hanem megsem fordulna a fejemben, pedig nem nezek ki rosszul, kicsit sem.. gerinc nem volt leárazva?!
14/20 anonim válasza:
"Bizti" "tangeszek" egy undorito pedofil vagy aki meg irni se tud, mit jatszod az eszed az affektalassal, kozben meg egy kiehezett perverz no vagy. Sajnalom a gyerekeidet, ferjedet. Szegyelld el magad. Pedo.
15/20 anonim válasza:
Férjed is van? Akkor főleg próbálkozzál a srácnál. Az unalmat, valamivel el kell ütni és esetleg gond lesz és jön a baba, már meg van előre az apa. Asrácnak is lesz pár szép órája:) 35-45 éves nők, már nagyon tudják mitől döglik a légy:)
16/20 anonim válasza:
Én nem írok semmit, mert ránk úgysem hallgatsz.
Gondolom több éves házasság után vágysz egy kis újra, de ezt ne így.
De fölösleges koptatnom a billentyűzetet, hiszen megerősítést vársz, menopauzás leszel, amolyan kapuzárási pánikod van, és úgy érzed nem éltél a férjed mellett.
Nos szerintem először a férjeddel kellene beszélned.
17/20 A kérdező kommentje:
Ez egy férfias srác hogy lennek már pedo ne hülyéskedjetek ez a srác olyan férfias hogy 30 40 évesek megirigyelhetnék. A férjemet meg nem zavarja voltunk már 3 ban is.
2016. aug. 15. 23:14
18/20 A kérdező kommentje:
Swingerbe is járunk a máté u ba 16 kerbe és neki is volt már nem egy lány ettől még szeretjük egymást ez csak testiség
2016. aug. 15. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!