Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexkapcsolatból (barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatból (barátság extrákkal kapcsolatból) hogyan lehet fordítani?

Figyelt kérdés

Túlságosan is megkedveltem sajnos. Eleinte nem is tetszett, csak szexelni akartam vele, de jobban megismertem őt és már érzem, hogy beindult nálam több is iránta. Neki is jó velem, ezt gyakran hangoztatja is, de még most próbál kilábalni egy pofáraesésből, egy lány nagyon átverte.

Csinálunk közös programokat is, sőt a barátait is bemutatta, szóval nem csak a kanapén folynak a közös programjaink (voltunk strandon, fagyizni, sétálni, sőt elhívott egyszer a barátaival is egy kiülős helyre), de mindig mikor megérzi, hogy nálam több van akkor elkezd kifarolni.

3 hete ismerkedünk, de ennek a 2/3-át együtt töltöttük már. Tudom, hogy 3 hét alatt még nincs megváltva a világ egy pasiban, de félek attól, hogy felesleges energiabefektetés és lelki tipródás lesz ebből csak, pedig egyáltalán nem így terveztem a nyaramat.

Ja, még valami: azt mondta, hogy túl komoly, túl merev vagyok, emiatt nem vagyok az a plsuz, amire Ő vár. A külsőm abszolút bejön neki. Igen,m merev vagyok, mert kezdek befeszülni az elsődleges állapothoz képest, hiszen akkor még tényleg tét nélküli volt a dolog.

Most ezek a lehetséges lehetőségek, amikből egy tuti, de vajon melyik?

-Jó veled, itt és most. Nem akarok többet.

-Jó veled, lehet, lenne folytatás, ha kitartanál.

-Jó veled, lehet lenne folytatás, még akkor is, ha ilyen maradnál.

-Jó veled, de csak akkor jövök arra rá, ha elmész és nem keresel. Akkor majd észbe kapok...

-Jó veled a szex. élvezem, amíg van. Semmi több.

-Féltékennyé akarom csak tenni azt a csajt veled. Addig meg csak elvagyunk, sodródjunk. Ha kapok jelzést doblak.

-Bármikor kapok jelzést doblak. Veled csak az időt töltöm ki.

2016. aug. 8. 15:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"szóval nem csak a kanapén folynak a közös programjaink "

Itt rontottad el. Bolond vagy...

Neki ez ennyi:

-Jó veled a szex. élvezem, amíg van. Semmi több.

2016. aug. 8. 16:02
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen nő az életemben, mikor többet akart, akkor lekoptattam.
2016. aug. 8. 16:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Valamiért nem akar lekoptatni még. Tudom, ez akár idő kérdése, de mi van, ha nem...? pénteken pl. elhívott csillaghullást nézni, holnap meg itt alszik nálam. Már írt, hogy nagyon várja, hogy együtt aludjunk.
2016. aug. 8. 16:06
 4/16 anonim ***** válasza:
10%
ennyi buta embert minek hord hátán a Föld? xD Csak kefél veled egy strigula vagy neki. úgyse lesz jó vége, ébredj fel
2016. aug. 8. 16:15
 5/16 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem még csak maga előtt is próbálja titkolni, hogy valójában ő is kezd hozzád kötődni. Az én barátommal a kapcsolatunk szintén szexkapcsolatként indult, hiába beszéltük meg a szabályokat, elég sokszor léptünk át egy-egy mondattal azon. Pl. ő próbált hárítani, hogy én még fiatal vagyok hozzá, nem lenne jó választás nekem, ugyanakkor voltak olyan elejtett mondatai, hogy "lehet, hogy a boldogság itt van melletted, csak nem látod" (mindezt úgy, hogy ott állt mellettem az ablakban és cigarettáztunk)... Szóval a barátomnak is visszás volt a viselkedése, össze is zavart vele rendesen.
2016. aug. 8. 16:30
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, végre egy értelmes hozzászólás.

Komolyan nem értem a pasikat. Ha ők szexelnek, mekkora menők, ha a csaj az egy r.banc. Akkor nyilván ti egymással tekertek, fiúk, mert a r.bancokra meg nincs pénzetek...

2016. aug. 8. 16:42
 7/16 A kérdező kommentje:
Nekünk is vannak ilyen "bezavaró" tényezők. Pl. mondta, hogy Ő nem szeretne lányt, ha egyszer lesz egy gyereke, mert nagyon féltékeny apa lenne belőle. Én meg mondtam, hogy én egy kislányt nagyon szeretnék majd. Erre Ő: hát ebben egyezségre kell jutni majd akkor . Meg gyakran mondja azt, hogy a kapcsolatunk szintet lépett... de perzse mindig viccelődik. :)
2016. aug. 8. 16:44
 8/16 anonim ***** válasza:
Minden viccnek fele igaz. :) szerintem adj meg egy kis idot aztan majd alakulnak a dolgok.
2016. aug. 8. 17:17
 9/16 anonim ***** válasza:

Alakul ez, csak ne erőltesd. Ne akard tisztázni, hogy ti most hogy is álltok, stb. Hagyd, hogy rájöjjön ő, hogy már rég nem csak szex van köztetek.

Ha letámadod, csak elriasztod.

Legyél kicsit türelmes.

2016. aug. 8. 17:46
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igyekszem majd nyugiban lenni, végülis nem veszíthetek már semmit. Max. nyerek. A héten többször is mondta, hogy szeretne majd itt aludni illetve elhívott hullócsillagot nézni, azt már nagyon várom, mert aranyos kis programnak ígérkezik.
2016. aug. 8. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!