Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból (barátság extrákkal kapcsolatból) hogyan lehet fordítani?
Túlságosan is megkedveltem sajnos. Eleinte nem is tetszett, csak szexelni akartam vele, de jobban megismertem őt és már érzem, hogy beindult nálam több is iránta. Neki is jó velem, ezt gyakran hangoztatja is, de még most próbál kilábalni egy pofáraesésből, egy lány nagyon átverte.
Csinálunk közös programokat is, sőt a barátait is bemutatta, szóval nem csak a kanapén folynak a közös programjaink (voltunk strandon, fagyizni, sétálni, sőt elhívott egyszer a barátaival is egy kiülős helyre), de mindig mikor megérzi, hogy nálam több van akkor elkezd kifarolni.
3 hete ismerkedünk, de ennek a 2/3-át együtt töltöttük már. Tudom, hogy 3 hét alatt még nincs megváltva a világ egy pasiban, de félek attól, hogy felesleges energiabefektetés és lelki tipródás lesz ebből csak, pedig egyáltalán nem így terveztem a nyaramat.
Ja, még valami: azt mondta, hogy túl komoly, túl merev vagyok, emiatt nem vagyok az a plsuz, amire Ő vár. A külsőm abszolút bejön neki. Igen,m merev vagyok, mert kezdek befeszülni az elsődleges állapothoz képest, hiszen akkor még tényleg tét nélküli volt a dolog.
Most ezek a lehetséges lehetőségek, amikből egy tuti, de vajon melyik?
-Jó veled, itt és most. Nem akarok többet.
-Jó veled, lehet, lenne folytatás, ha kitartanál.
-Jó veled, lehet lenne folytatás, még akkor is, ha ilyen maradnál.
-Jó veled, de csak akkor jövök arra rá, ha elmész és nem keresel. Akkor majd észbe kapok...
-Jó veled a szex. élvezem, amíg van. Semmi több.
-Féltékennyé akarom csak tenni azt a csajt veled. Addig meg csak elvagyunk, sodródjunk. Ha kapok jelzést doblak.
-Bármikor kapok jelzést doblak. Veled csak az időt töltöm ki.
"szóval nem csak a kanapén folynak a közös programjaink "
Itt rontottad el. Bolond vagy...
Neki ez ennyi:
-Jó veled a szex. élvezem, amíg van. Semmi több.
Köszönöm, végre egy értelmes hozzászólás.
Komolyan nem értem a pasikat. Ha ők szexelnek, mekkora menők, ha a csaj az egy r.banc. Akkor nyilván ti egymással tekertek, fiúk, mert a r.bancokra meg nincs pénzetek...
Alakul ez, csak ne erőltesd. Ne akard tisztázni, hogy ti most hogy is álltok, stb. Hagyd, hogy rájöjjön ő, hogy már rég nem csak szex van köztetek.
Ha letámadod, csak elriasztod.
Legyél kicsit türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!