Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű, fiatal mérnök vagyok, ráadásul még jó sportos a testem is, akkor van esélyem osztrák vagy esetleg svájci csajoknál is?
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 15:49
11/23 anonim válasza:
10-es ne hagyj itt minket, hiányozni fogsz! Kellesz a gyk-nak szüksége van rád, mint a náciknak a bakui olajmezőkre 1942-ben.
12/23 anonim válasza:
Nem akkora rib.ancok???
Hahaha hol élsz magyarországon?
Onnan nézve lehet nem azok, de innen ausztriából eléggé azok ;)
13/23 anonim válasza:
Idefigyelj kérdező, ha te mindössze ezzel a három tulajdonságoddal felvértezve akarsz csatába indulni, akkor csúfos vereség lesz a vége :D
Esélyed az elején ugyanannyi lesz, mint egy nyugat-európainak, mert gondolom szemezéskor nem morzézod el a nőnek pislogással, hogy magyar vagy, és egyéb módon sincs kiírva rád. Ha pedig az esélyt megkaptad (elkezdtek beszélgetni), akkor az első fél órában halál mindegy, mi a foglalkozásod, ha jól érzi magát veled akkor halad majd a dolog, ha nem akkor nem.
14/23 anonim válasza:
Kifejtenéd egy normálisabb német vagy osztrák nőnek, hogy a Magyarországon élő nőket minek tartod, ők meg egy tapló magyarnak gondolnának. Ott ez a gondolkodás nem menő. Sikered sem lenne ezzel a falusi, kocsmatöltelék felfogásoddal.
15/23 anonim válasza:
Ha humorod is van és nem pocskondázod honlányaidat,még talán van esélyed.Ahhoz viszont sokat kell keresned,mert eltartani ők nem fognak.
16/23 anonim válasza:
A magyar lányok a legszebbek ezt már réges régi igazság :) 20/L
17/23 anonim válasza:
Ez beképzelt szöveg! Aki saját magáról vagy saját népéről azt állítja, hogy jobb az összes többinél az beképzelt. A spanyol, francia, német, olasz, norvég, svéd, finn, lengyel, orosz, japán és még a roma lányok között is vannak szép lányok és a magyar lányok között is vannak rondák is. Erről ennyit! Ne legyél olyan, mint Hitler aki azt mondta, hogy a germánok felsőbbrendűek, jobbak mindenki másnál, mert Hitler egy beképzelt, soviniszta f.a.s.z. volt. Szerintem te ne legyél beképzelt és ne mondd, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon, mert ez nem Igazság, hanem beképzelt, magyarok által szajkózott szöveg.
18/23 anonim válasza:
Akit még érdekel, hogy mi a véleményem a beképzelt emberekről, pl. a beképzelt magyar nőkről, az keressen rá Youtube-on a rózsaszín pitbull nevű hulladék együttesnek a magyar p.i.n.a. című számára. Ott Berze Antónió néven lesz egy hozzászóló, na az vagyok én.
19/23 A kérdező kommentje:
Nekem sokkal jobban tetszenek a nyugatabbi nők mint a magyarok!
2016. aug. 7. 19:57
20/23 anonim válasza:
Külső/pénz/státusz, ez a három dönti el, kellesz-e a kinti nőknek. K-európaiként a státuszod alacsony, ezt jól érzed, tehát a másik két területen kell kimagaslóan jó lenned. Rengeteg pénzt kell keresned, hogy a helyi viszonyokhoz képest pénzes pasinak számítsál (Voralberg-ről beszélünk, jól sejtem?), úgyhogy marad a külső. Ha a klaszikus jópasi vagy (magas, izmos, jóképű, széles vállakkal) és hajlandó vagy a számodra elérhető magyar nőkhöz képest lejebb adni, akkor van esélyed odakinn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!