Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az online társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az online társkeresőknek van bármi értelme is?

Figyelt kérdés
A szép nőkre ráírnak naponta 100-an. Aki meg nem szép annak meg persze az összes férfi bejön csak valaki vegye már el. Egyre kevésbé hiszek abban, hogy interneten megtalálható a kölcsönös szerelem.
2016. aug. 4. 11:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
* az a "mi" random nem tudom hogy kerül oda :D
2016. aug. 4. 14:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne? Jó lehetőség ismerkedésre. Az egy dolog, hogy valaki csodát remél tőle, és azt, hogy 1 hónap alatt megtalálja a nagy őt. Ilyen is van, csak kevés. Kell rá némi időt szánni, de nem kell évekig ilyenen lenni ahhoz, hogy sikerrel záruljon a dolog.

Nekem is, és a férjemnek is sok ismerőse van, akiknek így lett párjuk, vannak házasok, vannak akiknek gyerekeik is vannak már. Ez szerintem már elég komoly.

Mi magunk is így ismerkedtünk meg. Mindössze 6 hónapot voltam fenn, amikor megismerkedtünk, a férjem akkor 2 hete. Az internetes rész csak az elején van. Utána pedig minden úgy zajlott mint más kapcsolatokban. Randi, kapcsolat, majd jött az eljegyzés, az összeköltözés, aztán összeházasodtunk.

Nem vagyok, az a fajta aki beéri azzal, hogy "valaki vegye már el". Kellett szelektálni, nem is keveset. Nem véletlenül tartott addig ameddig. A férjemnek sem kellett volna akárki. Tetszettünk egymásnak, nagyon hamar kialakultak az érzelmek is. Személyesen valószínűleg a büdös életben nem ismerkedtünk volna össze, de szerencsére mindketten megragadtuk ezt a lehetőséget, és egymásra találtunk.

Persze lehet várni , hogy az ember szájába repüljön a sült galamb, de kérdés, hogy érdemes-e erre éveket elpazarolni és passzívan állni a dologhoz, vagy tenni azért valamit, hogy megtaláld a társadat az életben.

Irtó kevés emberrel történik meg, hogy nem tesz konkrétabban semmit, csak éli az életét, mégis csak úgy besétál az életébe a hozzá passzoló ember.

Az élő ismerkedésnél is lehet olyan aki csak szexet akar, átverhet, hazudhat, lehet idióta, lehet sokminden. Semmivel sem rosszabb ez az ismerkedés, mint mikor vad idegen leszólít az utcán, vagy direkt kiöltözöl, kinyalod magad, és mész pasit/csajt vadászni. Mitől lenne rosszabb? Beszélgettek, találkoztok, aztán ha szimpatikusak vagytok egymásnak akkor még többet találkoztok és kialakul, ha pedig nem akkor megy mindenki a maga dolgára. Ennyi.

2016. aug. 14. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!