Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fúk! Randi után a lányok milyen kitalált (10 ből 9 lány tapasztalatom szerint ilyen téren hazudik) dumával mondták azt, hogy ne legyen 2. randi?
Figyelt kérdés
Nekem volt sok meló, hüvelygomba, hirtelen külföldi munka (1 óra alatt) meg még vagy 5 féle eszeveszett dolog.2016. júl. 31. 21:09
1/8 anonim válasza:
Nem sajnáltatni kellene magad, hanem megkeresni az okokat, hogy miért nem akarják folytatni veled. És akkor legalább nem kellene ilyen kérdéseket feltenni, hogy miért hazudnak a nők.
2/8 A kérdező kommentje:
Hiszen hazudnak, ezt a nők is tudják a többi nőről. Okokat nem tudhatom, mert nem mondják el. Kitalálni meg nehéz, mert nem hiszem túl sok baj lenne velem. Sármos, tanult férfi vagyok. Jó humorral megáldva.
2016. júl. 31. 21:16
3/8 anonim válasza:
Pedig igaza van az elsőnek. Kár ez az önsajnálat. Nem mindegy hogy mit hazudnak? Veled van a baj ha olyan nőkkel kezdesz, akik nem mondják meg egyenesen hogy nem volt meg a szikra. Nyilván ilyen IQ 0,00 mindegyik. Nekem is van hazudós ismerősöm és annyira levágni amikor mentegetőznek minden kitalált hazugsággal (nem is tudom hogy ezeknek mi értelme) és nekem égő már. Innen tudom, hogy ezt az ilyen tipikus unintelligens emberek csinálják. Szóval magadban keresd a hibát.
4/8 anonim válasza:
Én face to face megmondtam, hogy nem vagyunk egy szinten. Neten ismertem meg, jó fejnek tűnt, kép alapján sem nézett ki rosszul, aztán amikor találkoztunk, kiderült, hogy nála alap darab a mackónadrág mindenhova, a kinyúlt póló, és a ritka fürdés, arról már ne is beszéljünk, hogy kövér is volt. Aztán megsértődött, hogy milyen szemét vagyok. :D Így legyen az ember őszinte.
5/8 anonim válasza:
Nem szoktam kitalálni ilyeneket, vagy megmondom, hogy nem vagyunk összeillők, vagy, hogy szívesen beszélgetek vele, de többet vele nem akarok. Nem tudom, volt-e belőle sértődés, mert általában el szoktak tűnni. Ilyen változattal elégedett lennél?
6/8 anonim válasza:
Túl jó vagy nekik. Biztos érzik az ellenállhatatlan szexuális kisugárzásodat amitől félénkké válnak és kibúvót keresnek. Nem te vagy a hibás, ők a gyengék. Kicsit segíthetnél nekik feloldani a gátlásaikat, kevesebb szemkontaktussal és támogató viselkedéssel. Persze mindezt úgy, hogy ne érezzék, hogy lesajnálod őket.
Ilyesmire gondoltál igaz? :D
7/8 anonim válasza:
Komoly, hogy 1 randi után azt volt képes mondani a csaj, hogy hüvelygomba....ilyen tényleg van? 😂
8/8 A kérdező kommentje:
Van bizony. Még kacifántosabb is.
2016. aug. 1. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!