Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy olyan férfinek hosszú komoly kapcsolata aki szereti az alkoholt és naponta pár kupica töményt megiszik?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Már semmit sem szeret benne.
2016. júl. 31. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Nincs az az isten!
2016. júl. 31. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Persze ,az iszákos nők tábora is egyre népesebb.
2016. aug. 1. 00:00
 14/18 anonim válasza:

Az alkohol könnyed csábító,hosszútávú ,elkötelezett kapcsolatra törekszik. Szóval tekinthetsz rá úgy mint egy másik nőre. Biztos vagy benne hogy nem csapja le a kezedről a párod? Komolyan kell venni.

(Lehet szaporítani azoknak a táborát is akik később igy kezdik pl. a Laci olyan rendes ember amikor nem iszik!)

2016. aug. 5. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet komoly kapcsolata...az alkohollal😃
2016. aug. 7. 09:18
 16/18 anonim ***** válasza:
#7 -esnek : valszeg a Te ismerősöd az alkoholista, és úgy fogalmazta meg a definícióját, hogy az számára kedvező legyen. Az egyedül ivás érdekes kérdés. Pl. én is egyedül iszom, mert egyedül vagyok. Ha megint lesz partnerem, kevesebbet fogok inni, ez az iszogatás nekem most egy "pótcselekvés", ill. jobb tőle az életem (élvezetesebb).Természetesen ez az életmód csak korlátozott ideig (kinek meddig - személyfüggő) folytatható a hozzászokás nélkül.ffi 50+
2016. aug. 7. 09:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó:pont,hogy ennek az ismerősnek az apja ivott kocsmában és lagziban,annyit,mint az állat,egyedül sosem.
2016. aug. 7. 14:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Az egy hamis ideológia, hogy, ha valaki társaságban iszik (sokat), az attól nem alkoholista, mert társaságban iszik. Lehet valaki társasági alkoholista és lehet másvalaki magányos alkoholista. Az alkoholista legfőbb jellemzője, hogy innia kell, különben megvonási tünetei vannak. (akár egyedül, akár társaságban vedel). És így-vagy úgy, előbb v. utóbb antiszociálissá válik az alkoholtól. (olyan lesz, mint a volt apósom). És egy másik lényeg : emberfüggő, más szóval genetikai kérdés, hogy ki veszélyeztetett alkoholista lenni, és ki kevésbé. A függőség kialakulásához nagyon eltérő mennyiségű alkohol fogyasztása vezethet különböző embereknél (és különböző időhosszig folytatott masszív italozás). Persze, az ismerősöd "hazabeszél", amikor azt mondja, hogy ő nem alkoholista, mert társaságban iszik. Jó vicc...(persze, én nem állítom, hogy alkoholista, mert nem ismerem)
2016. aug. 7. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!