Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tűz és jég vonzhatja egymást?
Megismertem most egy srácot, akivel totál ellenétek vagyunk ilyen szempontból.
Én nagyon forrófejű, szenvedélyes típus vagyok, nem szeretem a nyugalmat, megmondom a magamét, ha kell, a srác pedig annyira hideg, nem érdekli semmi, sosem húzza fel magát semmin, az érzelmeit se nagyon tudja kimutatni.
Nem akarunk járni egymással, pont emiatt, mert ez nagy ellentét, de a kémia működik, és minden nap beszélünk, ráadásul nagyon őszinték vagyunk mindketten, szóval sértődés sincsen.
Szerintetek egy ilyen helyzetből mit lehet kihozni? Én örülnék, ha barátok tudnánk lenni.

A tűz és jég dala...
Vonzhatják egymást, de hosszútávon nem működik.
Te most azt reméled, hogy a tűz elég erős, hogy elolvassza a jeget, de valójában előbb fog kialudni a láng, mint hogy egy csepp is elolvadna belőle, az ilyen jégfazonokat szinte lehetetlen meglágyítani. Ha netán mégis sikerülne megolvasztanod, a víz rögtön kioltja a tüzedet, lelkesedésed alábbhagy és már nem is fogod olyan érdekesnek találni.

Azok alapján amiket leírtál még működhet is. Vannak viszont szempontok, amit figyelembe kell venni. Tudtok-e együtt időt eltölteni, hasonló dolgok érdekelnek-e benneteket, stb..
Például ha te szeretsz bulizni, ő viszont nem, akkor nem fog működni. De akkor sem fog működni, ha te szeretsz sportolni, kirándulni, kimozdulni, de ő nem. Illetve működhet rövid távon, de hosszú távon nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!