Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csernus Imre elmondta, szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csernus Imre elmondta, szerinte mi hiányzik a nőkből, szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés
“A mai magyar nőkből a gerinc hiányzik. Nincs tartásuk, önbizalmuk, büszkeségük. Prostituálódnak a belső bizonytalanság miatt: azért, hogy megkapják a szeretetet. Meg akarnak felelni másoknak – nem önmaguknak -, hogy elfogadják őket.A magánytól való félelem miatt szereznek maguk mellé valakit, akivel aztán társas magányban élnek tovább. Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő!”
2016. júl. 27. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Ja, aha, igen, végül is ha Csernus mondja, akkor nincs gerincem.

Egy barátom volt 24 év alatt, akit soha nem csaltam meg, nem tettem keresztbe senkinek, gyűlölöm a kétszínűséget és az álszent embereket, nem pitizek senkinek szeretetért, de én nem vagyok gerinces...

Köszönöm doktor úr, hogy ezt megmondta nekem. Most már boldogan telnek a napjaim!

Üdv, egy magyar nő!

2016. júl. 27. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Nyilván azért mondta ezt, mert ő ilyen nőkbe futott bele. Mindenki azt veszi világigazságnak, amiket megtapasztal. Nem minden nő ilyen, de tény, irtó sokan vannak. Azokra viszont minden szava igaz. Ez a megfelelési kényszer pedig nem csak a nőkre igaz, hanem a férfiakra is szép számmal. Az emberek általában véve nem túl intelligensek, de az nem jelenti azt, ha sok a rohadt alma, ne találhatnál egészségeset köztük.
2016. júl. 27. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell ezt mindenkinek magára venni. Nők halmaza egy nagyon nagy halmaz és attól függetlenül, hogy ki (nem érdekel Csernus kicsit sem) mondta ezt, nem mond vele badarságot. Akár hol botlok nőkbe, ismerkedrk meg velük vagy régi ismerősök, mindenhonnan szinte ugyan az jön vissza "prostituáltak". Nem úgy, hogy fent vannak a rosszlányokon vagy integetnek az út szélén, hanem azt látom, hogy a pénz kell. Szinte minden témánál feljön az anyagiasság stb. Olyasmi mintha a Szex és New York menne élőben. Aki ezt nem érti vagy nem látja be az nem miattam vagy a téma miatt van.
2016. júl. 27. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
64%

Magáról nem nyilatkozik ilyen stílusban,amikor a lánya korú exéről faggatják.Az az érdekes.

Ettől függetlenül olyan 60-70%ban,de igaza van,csak az őszájából hülyén hangzik.Voltam előadásán is és pocsék előadó.Összevissza csapongott,követni nem lehetett.

2016. júl. 28. 02:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Igaza lenne, ha nem általánosítana.
2016. aug. 2. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!