Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Hiába vagy jó csaj, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Hiába vagy jó csaj, ha nem tudsz nokedlit szaggatni"Pasik hogy gondoljátok, így van ez?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
A pasiknak eddig az jött be,ha őket szaggattam... Mit nekik nokedli...😁 Na jó,némelyik bónuszként azt is kapott.
2016. júl. 26. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Kisarkítva, de igaz! :)
2016. júl. 26. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem a 2. válaszadó nagyon jól meghatározta ennek a mondásnak az igazi értelmét.

Másrészt pedig eléggé meghatározza a társadalmi hovatartozás ennek a mondásnak a "mélységét". Egy szakmunkásnak/betanított munkásnak pl. általában sokkal fontosabb ez a hagyományos étrend, így ez a mondás leginkább az alsóbb társadalmi rétegekből származik, mivel ott a szép/megnyerő külső magas anyagi vonzatából kifolyólag eléggé elérhetetlen, így más szempontok veszik át a fontosabb szerepet.

De pl. ha én a felsővezető páromnak nokedlit főznék vacsorára, lehet nem értené mi bajom történt és elküldene vele együtt a francba (persze idézőjelesen) és rögtön rendelne magának egy adag sushit :)

2016. júl. 26. 22:28
 14/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem eszek nokedlit, mert nem eszek glutént tartalmazó termékeket, mert megfosat. Egyébként eddig senkit sem zavart, hogy nem vagyok konyhaművész. Igazából recept alapján eddig minden ment.
2016. júl. 27. 00:20
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

"De pl. ha én a felsővezető páromnak nokedlit főznék vacsorára, lehet nem értené mi bajom történt és elküldene vele együtt a francba (persze idézőjelesen) és rögtön rendelne magának egy adag sushit :)"

Ez nem attól függ, hogy felsővezető, hanem az egyéni ízlésétől... Téged se az eszedért tart az biztos.

2016. júl. 27. 00:55
 16/17 anonim ***** válasza:
35%

Azt hogy nem egy kitartott lusta dög a nő, hanem ha kell akkor tud dolgozni is. A rendelt-éttermi kaja az olyan is, beleturházik a konyhai dolgozó, meg fene tudja miből van és min spóroltak,honnét kaparták elő.

Mondjuk a férfi sem ér sokat ,ha nem tud kicserélni egy konnektort vagy kicserélni egy csapot és ilyenekért is szerelőt hív aztán azok vagy ki sem jönnek kismelóra,vagy röhögve lehúzzák 3x-os áron. Mindkét esetben csak egy felfuvalkodott henye-here pénzeszsák az ilyen ember, felsővezető létére is..

2016. júl. 27. 18:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
16# ennél már csak az a jobb, amikor nem is keres meg annyit a férfi, hogy megengedhesse magának azt, hogy semmihez sem ért.
2016. júl. 27. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!