Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a 30 körüli férfi, aki bár egészséges, mozog-sportos, káros szenvedélyektől teljesen mentes, de mégis 7-8 évvel többnek néz ki a koránál (érthetetlen), az mondjon le a 25-30 év közötti nőről és 35 körüli elvált, gyermekes anyukáknál próbálkozzon?
ne aggódj,meg fogod előbb utóbb találni a társadat,fogadd el magad,és ne add fel!
sok sikert! 30N
25 vagyok. Nekem van egy kollégám, 28 éves, azt hittem először legalább 35+. Ettől függetlenül nem néz ki rosszul, szóval ha csak és kizárólag ezen múlna, járnék egy olyan férfival, aki jól néz ki, csak idősebbnek. A linkelt férfi szerintem elég ronda, és nem azért mert idősebbnek látszik.
De ez csak egy szempont és számomra van ezer más relevánsabb tényező, minthogy hány éves és mennyinek látszik.
Az a baj, hogy azt hiszitek, hogy ezek a vackok jó irányba befolyásolják a kinézetet. Nálam pont fordítva működik: több mint 20 éve dohányzom, voltam alkoholista (most is azért megiszogatok, napi 3-4 sör), soha nem sportoltam semmit, rendszeresen éjszakázom, bulizok, gyümölcsöt csak akkor eszem, ha valaki belém tömi, szeretem a magyaros, zsíros, paprikás, cubákos kajákat (mondjuk legtöbbször magamra főzök, de össze-vissza eszek). Általában egy 8-10 évet letagadhatok, atletikus alkatom van (no pocak), simán labdába rúgok a 25 alatti korosztálynál is - tapasztalat! (Vicces, hogy a tőlem idősebbeket kedvelem.) Pár éve még társaságban többször előfordult, hogy megkérdezték milyen szakra járok az egyetemen.
Egyszóval kérdező: bagóra rászokni, inni rendesen, mindezt főleg éjszaka, zöldséget-gyümölcsöt hanyagolni, sport helyett pedig csajozni járni!
(Ja, negyven felett vagyok :-P )
Jajj, sok sok sok 40 éves azt hiszi hogy ő 20nak néz ki :D a média meg rá is erősít erre.
Ha ráérősebben megnéznek észreveszik ám az apró, finom jeleket, amik első ránézésre nem szembetűnőek, és kételkedni kezdenek a "hamvasságban" ne hitegesd magad :)
#15:
Volt már itt olyan aki szintén kételkedett benne :-P ... Meg lehet győződni róla ;-) ahogy ő is megtette személyesen :-D
(Média meg marhára nem befolyásol engem, mivel nem része sem TV, sem bulvár az életemnek, ha tájékozódok, akkor azt tematikusan teszem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!