Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Miért arra vagytok a legfinnyásabb egy pasinál, amin szegény nem tud változtatni? Miért a fejre? Miért nem lehet azon egy jó hajjal, arcszőrzettel sem javítani, ha nem jön be a szerkezete? Miért nem néztek tovább?
Az a helyzet, hogy nekem a nők túlnyomó többsége egyszerűen nem jön be. Meg sem közelítik a jó nő szintjét.
Vajon érdemes volna kezdeni velük?
Nem hiszem.
A Te arcod csak anyádnak tteszik.
Amúgy ha ronda vagy add fel. A trmészet törvényei alapján ki kel halnod. Kegyetln törvény :(
Te sem jönnél össze olyan lánnyal, akinek nem tetszik az arca, ne ripacskodjál!
Ne kérj olyat számon a nőkön, amit te is ugyanúgy reagálsz le!
Én eddig azt hittem, hogy a pasik pénzétől leszünk nedvesek, meg attól, ha s..ggfejek velünk... :S
Kérlek ne keverj ide még több sztereotípiát...
Legyél tapló a lányokkal, és meglátod, hogy csak pisálnak majd utánad :)
Vagy vegyél te is sminket, a nőktől amúgy is szinte elvárják, hogy valamennyire cenzúrázza a hibáikat, szóval legalább a sminkelés lehet a közös témád a kiszemelteddel :))
18-as
A nők nem ilyennek születnek, hanem mi tesszük őket ilyenné.
Faszé' kell kinyalni a seggüket a facebookon, amikor pucsitanak meg csücsörítenek?
A nők azért élnek vissza a lehetőségeikkel, mert megtehetik és valljuk be, mi sem lennénk jobbak.
Ha holnaptól 10/10-es nőkhöz volna hozzáférésem, soha nem foglalkoznék a mostani kategóriámmal, szóra se méltatnám őket. Sőt, a 8-as szintű nőket használ csak szimpla dugásra.
A nők tragédiája az, hogy ez a felborult állapot, ami megengedi nekik, hogy lenézzék a saját valós kategóriájukba eső férfiakat, csak nagyon ideiglenes és nem is tart sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!