Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban hamisítanák a nemek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban hamisítanák a nemek közti arányok statisztikáját?

Figyelt kérdés

[link]

Itt majdnem egyenlő a férfi női arány. Amikor mindenki láthatja hogy jóval több a nő mindenhol. Mi érdeke lenne ennek? Miért hamisítják?

2016. júl. 24. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Mit szamit a statisztika? Egyebkent az is lehet h tolna megyeben, ahol tegyuk fel te vagy ott kevesebb a no, de pest megye meg tele van puncival. Mit szamit egy hulye statisztika, ha neked nem jut huvely?
2016. júl. 24. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Miért hamisítanák? Mi okból, mi célból? Mi lenne a ráció abban, ha hazudnának? Ha mégis hazudnának, jobban kéne érezni magam? Ez csak egy buta konteó, amit néha-néha valaki feldob. Én például nem látom azt, hogy hatványozottan több nő lenne, mint férfi.
2016. júl. 24. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem hamisítják, és nem tudom, hogy te hol látsz sokkal több nőt... Én például pont fordítva sokkal több férfit látok magam körül, ha csak az én "sejtéseim" alapján állna a korfa, akkor kb 3:1 arányban lennének a férfiak. Juj, akkor most mindkettőnk statisztikáját hamisítják?
2016. júl. 24. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Egyébként valamivel több férfi születik mint nő, és 30 éves kor körül fordul az arány, durva nő többség meg a nagyon idősek között van.

Viszont olyan 40 éves korig valóban leginkább 1:1-es arányt lehet találni, mivel ez a több fiu születik valóában anniyt jelent, hogy 100 lányra 104-107 fiu jut, teht a különbség inkább statisztikai, mint valóban "látható"

2016. júl. 24. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem látja mindenki hogy több a nő... Max te látod. Volt itt amúgy millió kérdés, ami szerint több a férfi és nem jut nekik nő.
2016. júl. 24. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Elmész egy szórakozóhelyre aztán azt látod hogy 1 nőre minimum 2 pasi jut..Utcán járkálva meg eleve több a nő mert pl gyesen vannak, vagy kitartott nők és egész nap flangálnak .A férfiak meg éppen dolgoznak.
2016. júl. 24. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hamisított a dolog.

Csak sok minden függ hogy hol merre van az ember, ahogy #6 os is írta.

Párkapcsolatoknál meg azért tűnhet pl nekünk férfiaknak, hogy minden nő foglalt, mert a nők kb ugyanazzal a 20% férfivel van "összeforgatva" . (arról nem is beszélve hogy az ilyen férfiaknak van hogy párhuzamosan is több nőjük van, de ez mondjuk még kisebb hányad )

2016. júl. 24. 12:56
 8/8 Sunshinedoll ***** válasza:
:DD Mindenhol? A parlamentben biztos nem.
2016. júl. 24. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!