Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, netes tarskeresőn fenyegettek meg már titeket?
Ilyen konkrétan nem volt, olyan igen hogy még nem is válaszoltam valakinek, mert már a levélen és az adatlapon is látszott, hogy az a pasi nem 100as, de fél napon belül írt egy levelet, hogy jaj, minden nő kva, pénz kell nekik csak, én is ezért pattintottam le, stb.
Megírtam neki, hogy nem a pénz a gond, hanem, hogy nem állok le OPNI szökevényekkel. Írt még 1 hőbörgő levelet és letiltott:D
Fenyegetni nem fenyegettek meg, de volt olyan, aki az első levelében még normális hangvétellel írt, szmájli meg minden, gondoltam, van olyan értelmes, hogy elfogadja az elutasítást. Udvariasan megköszöntem a levelét, és megírtam neki, hogy ne haragudjon, képek alapján nem az esetem, mire a következőt írta:
"Nem vagyok?
akkor biztos vmi kis csicska puhap*cs gennygóc kell neked.
húzz a g*cibe akkor vele te retek!"
Meg olyan is volt, hogy ha nem írtam rögtön vissza, mert épp rohanásban voltam, máris jött a vádaskodás, elhordott az illető mindennek, nekem meg úgy kellett magyarázkodnom...
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!