Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kerülhetnék olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerülhetnék olyan közegbe, amire vágyom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fiatal lány vagyok. Nem régen szakítottam a párommal, hosszú idő után. Fiatalon szerettem bele, és megszoktam az évek alatt, hogy milyen.

De most ennek az ellentéte kell ahhoz, hogy éljek.

Eddig a 'kockák' világában voltam, TeamSpeak partik neten, pasis játékok gépen, PS, Xbox... ( felnőtt férfi)

És én ennek ellentettje vagyok. Olvasni, táncolni, bulizni, beszélni, szórakozni....

Ma nyitotta fel a szemem igazából egy kollégám. Elhívott dratsozni. Sose játszottam még, billiárdozni sem tudok, csocsózni alig. Szeretnék vagány, életrevaló emberekkel lenni, élni.

Sajnos az én baráti köröm nem ilyen, ő inkább csendesek, 'magányosabbak'.

Randioldalon a legtöbb fiú csak a bugyiig gondol.

Munkahelyen nem érzem magam annyira konfortosan, hogy eljárjak velük ( sokkal fiatalabb vagyok).

Nem tudom hol tudnék vagány (nem drogos, ivós), normális emberekkel ismerkedni.

Akár párt keresni, akár barátot.

2016. júl. 22. 22:40
 1/2 anonim ***** válasza:
nézz le amatőr darts, billiárd, csocsó stb. klubokba, ha van rá lehetőséged.
2016. júl. 22. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor az ilyen yolo figurák kellenének neked. Haverommal jó kijönnél ők olyan "menők", hogy p. ha focizni akrnak bemásznak a lezárt stadionba meg ilyenek. Igaz az egyik fele a bandának annyira gazdag, hogy bajuk nem eshet (maj' fatter megóggya), a többi meg olyan csóró, hogy még a börtönt is leszarják.
2016. júl. 22. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!