Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért látják az itteni felhasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látják az itteni felhasználók az életet ilyen egyszerűnek és fekete fehérnek a külső terén?

Figyelt kérdés
Ha egy csúnyább kövér pasi vagy lány egy csinos vagy jó képű nővel férfival van, ahol nincs nagy jövedelem, azt kamunak gondolják és oda is írják. De ez nagyon nem így van én eléggé kövér férfi vagyok és volt már nagyon csinos barátnőm, jaa és nincs nagy jövedelmem. .
2016. júl. 22. 15:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem,18eves voltam mikor megismertem.

elotte talakozgattam,ismerkedtem,de nemfogtak meg,igy nem kapkodtam el a dolgot. Olyannal akartam lenni,akit szeretek. Ot szerettem :).

Neki egyebkent elottem volt ket baratnoje,ok mondjuk csak par honapig.

mi par evig voltunk egyutt.

majd utanam is volt egy egy evig tarto kapcsolata.

pedig nagyobbra nem nott :P

2016. júl. 23. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!